Да ова чести промени и ми одговара често ја менувам фризурата со дифузер, пеглана,врзана во репче а и долг период ја носев кратка.Незнам да ја кријам сентименталноста. Да ова за брановидната коса може да се каже дека е точно ,а и косата ми е природно таква.
Чести промени - Не го прифаќате авторитетот, големи бунтовници сте, секогаш знаете што сакате и никогаш не се откажувате од вашата цел, длабоко во себе сте многу сентиментални, но сепак тоа добро го криете Ха ,добро осмислено...сосем точно ме опишува ...Дури се изненадив!
Права коса - Вие сте чувствителни и нежни, можете да се сочувствувате со другите, но и покрај се сте многу енергични и имате карактер. Точно до бескрај
Чести промени - Не го прифаќате авторитетот, големи бунтовници сте, секогаш знаете што сакате и никогаш не се откажувате од вашата цел, длабоко во себе сте многу сентиментални, но сепак тоа добро го криете.....Soooo true ))
Дефинитивно незнам што открива ја носам и права и кадрава , иако почесто ми е права А некои чести промени не правам.. ја носам рамна до под раменици, иста боја , иста форма
Брановидна коса - Полни сте со самодоверба, добро организирана, но не премногу стрплива личност. Горди сте на вашиот сексапил и верувате дека убавиот изглед е влезница за успехот. Само болдираното е погодено...ништо друго!
Од сите понудени дефинитивно ова се најчестите изданија во кои луѓето можат да ме видат (во однос на фризурата). Што се однесува до колку е точно можам само да кажам дека ме насмеа и е доста интересно. Но, тоа не значи дека се пронаоѓам целосно во цитатов. А и зарем фризурата би ме окарактеризирала каква личност сум? Можеби, но не верувам во однос на погоредадените особини. Според мене фризурата која ја носам асоцира на личност која ја мрзи и едноставно си нема талент да си направи поубава.
Чести промени - Не го прифаќате авторитетот, големи бунтовници сте, секогаш знаете што сакате и никогаш не се откажувате од вашата цел, длабоко во себе сте многу сентиментални, но сепак тоа добро го криете. Дефинитивно одлично ме открива.
Права коса - Вие сте чувствителни и нежни, можете да се сочувствувате со другите, но и покрај се сте многу енергични и имате карактер. Погодено е се, многу се пронаоѓам во описот.
Права коса - Вие сте чувствителни и нежни, можете да се сочувствувате со другите, но и покрај се сте многу енергични и имате карактер. Има некоја вистина..
Дива кадрава коса - Многу е тешко некој да ве скроти, не поднесувате кога некој ве држи и не ви дава одврзани раце, голем хедонист сте и ретко може да ве изненади некој-ова ко за мене да го пишувале
Коњско опавче - Ако често го носите значи дека сте силна и стабилна личност, сакате брз и страстен секс, и секогаш ја преземате иницијативата. Плетенки - Без разлика што изгледате нежно и романтично, сакате да држите се под контрола, строги сте и понекогаш груби во комуникацијата. Права коса - Вие сте чувствителни и нежни, можете да се сочувствувате со другите, но и покрај се сте многу енергични и имате карактер. . Дива кадрава коса - Многу е тешко некој да ве скроти, не поднесувате кога некој ве држи и не ви дава одврзани раце, голем хедонист сте и ретко може да ве изненади некој.
Коњско опавче - Ако често го носите значи дека сте силна и стабилна личност, сакате брз и страстен секс, и секогаш ја преземате иницијативата. Плетенки - Без разлика што изгледате нежно и романтично, сакате да држите се под контрола, строги сте и понекогаш груби во комуникацијата. Права коса - Вие сте чувствителни и нежни, можете да се сочувствувате со другите, но и покрај се сте многу енергични и имате карактер. Брановидна коса - Полни сте со самодоверба, добро организирана, но не премногу стрплива личност. Горди сте на вашиот сексапил и верувате дека убавиот изглед е влезница за успехот.
Брановидна коса - Полни сте со самодоверба, добро организирана, но не премногу стрплива личност. Горди сте на вашиот сексапил и верувате дека убавиот изглед е влезница за успехот. ТОКМУ ТАКА ! :up: