Што открива за вас фризурата која ја носите?

Дискусија во 'Коса' започната од gami, 26 декември 2010.

1. elizabkica

elizabkica Активен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    :fubar: cesti promeni bidejki nieden flizer me nema isisano kako jas sakam ili imam retka kosa za taa flizura ili ke me isisa a ne mi se dopaga kako mi stoi.

2. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    637
    Брановидна коса - Полни сте со самодоверба, добро организирана, но не премногу стрплива личност. Горди сте на вашиот сексапил и верувате дека убавиот изглед е влезница за успехот.
    8)

3. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Во принцип:
    Права коса - Вие сте чувствителни и нежни, можете да се сочувствувате со другите, но и покрај се сте многу енергични и имате карактер.

Од понуденото понекогаш и ова:
    Плетенки - Без разлика што изгледате нежно и романтично, сакате да држите се под контрола, строги сте и понекогаш груби во комуникацијата.

Коњско опавче - Ако често го носите значи дека сте силна и стабилна личност, сакате брз и страстен секс, и секогаш ја преземате иницијативата.

4. smilleyy

smilleyy Активен член

Се зачлени на:
    27 март 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    11
    Чести промени - Не го прифаќате авторитетот, големи бунтовници сте, секогаш знаете што сакате и никогаш не се откажувате од вашата цел, длабоко во себе сте многу сентиментални, но сепак тоа добро го криете 8)

5. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Коњско опавче - Ако често го носите значи дека сте силна и стабилна личност, сакате брз и страстен секс, и секогаш ја преземате иницијативата.

-Точно е ова. :)

Лежерна пунџа - Сакате да бидете во центарот на вниманието, уживате во флерт и не дозволувате никој да ве спречи ако сте наумиле нешто.

-И ова е точно,ако наумам нешто,ма никој неможе да ме спречи да го напрравам тоа.

Плетенки - Без разлика што изгледате нежно и романтично, сакате да држите се под контрола, строги сте и понекогаш груби во комуникацијата.

-Да строга сум,дури и понекогаш и груба.

Права коса - Вие сте чувствителни и нежни, можете да се сочувствувате со другите, но и покрај се сте многу енергични и имате карактер.

-Чуствителна сум дури премногу :D

6. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Дива кадрава коса - Многу е тешко некој да ве скроти, не поднесувате кога некој ве држи и не ви дава одврзани раце, голем хедонист сте и ретко може да ве изненади некој.

А понекогаш

Брановидна коса - Полни сте со самодоверба, добро организирана, но не премногу стрплива личност. Горди сте на вашиот сексапил и верувате дека убавиот изглед е влезница за успехот.

7. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    коњско опавче,лежерна пунџа,права коса-погодено се.

8. kristina123456

kristina123456 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    59
    imam branovidna kosa i se mi e pogodeno ne se pronaogam nigde drugde

9. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Права коса и коњнско опавче ми се допадна тоа што го пишуваше за двете хахаах :lol: :lol: :lol:

10. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Не е точно, јас си сум кротка. А, за изненадувањата, хмм, :?: половично е точно.

11. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.692
    Допаѓања:
    8.642

релативно точно, ама не верувам баш во ова, зарем пола од девојките се со ваква коса и сеа они имаат сите исти карактеристики?
    али за тепање време ова ај

12. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    686

tocnooooooo

13. Jelena-JK

Jelena-JK Активен член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    7
    Брановидна коса - Полни сте со самодоверба, добро организирана, но не премногу стрплива личност. Горди сте на вашиот сексапил и верувате дека убавиот изглед е влезница за успехот. 8)

14. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098

:wasntme:

15. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Мојава открива колку ме мрзи да отидам на фризер да скратам тоа врвовите... :D

16. Smileeee

Smileeee Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    75

Па нешто има точно...иако имам и карактеристики и од другите :)

17. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925

18. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Косата ми е
    Полни сте со самодоверба,добро организирана,но не многу стрплива личност.горди сте на вашиот сексипил и верувате дека убавиот изглед е влезница за успехот
    Секогаш ја носам
    Вие сте чуствителни и нежни,можете да сочуствувате со друѓите но и покрај се сте многу енергични и имате карактер

19. Mila00

Mila00 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2011
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    2
    Имам брановидна коса и сите карактеристики се точни со мал исклучок на некои! :D

20. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935

Пахааахахаха :rofl: