Коњско опавче - Ако често го носите значи дека сте силна и стабилна личност, сакате брз и страстен секс, и секогаш ја преземате иницијативата. Права коса - Вие сте чувствителни и нежни, можете да се сочувствувате со другите, но и покрај се сте многу енергични и имате карактер.
Права коса - Вие сте чувствителни и нежни, можете да се сочувствувате со другите, но и покрај се сте многу енергични и имате карактер. така нешто
Чести промени - Не го прифаќате авторитетот, големи бунтовници сте, секогаш знаете што сакате и никогаш не се откажувате од вашата цел, длабоко во себе сте многу сентиментални, но сепак тоа добро го криете
Апсолутно ништо не открива - ова мене лично ми се огромни глупости, не само за фризури него и за некои слични вакви дрангулии. Пример, што открива формата на ноктите за вас? Сериозно? Си купив еден турбан пред скоро - го носам каде ќе стигнам, дали тоа значи дека сум дел од Ал-Каеда или само се прчам со него?
Дива кадрава коса - Многу е тешко некој да ве скроти, не поднесувате кога некој ве држи и не ви дава одврзани раце, голем хедонист сте и ретко може да ве изненади некој. Точно е.
Брановидна коса - Полни сте со самодоверба, добро организирана, но не премногу стрплива личност. Горди сте на вашиот сексапил и верувате дека убавиот изглед е влезница за успехот.
Права коса - Вие сте чувствителни и нежни, можете да се сочувствувате со другите, но и покрај се сте многу енергични и имате карактер. Баш така, многу точно!
Лежерна пунџа - Сакате да бидете во центарот на вниманието, уживате во флерт и не дозволувате никој да ве спречи ако сте наумиле нешто. Чести промени - Не го прифаќате авторитетот, големи бунтовници сте, секогаш знаете што сакате и никогаш не се откажувате од вашата цел, длабоко во себе сте многу сентиментални, но сепак тоа добро го криете. морее море погодување
Права коса - Вие сте чувствителни и нежни, можете да се сочувствувате со другите, но и покрај се сте многу енергични и имате карактер.
Плетенки - Без разлика што изгледате нежно и романтично, сакате да држите се под контрола, строги сте и понекогаш груби во комуникацијата. Права коса - Вие сте чувствителни и нежни, можете да се сочувствувате со другите, но и покрај се сте многу енергични и имате карактер.
Права коса - Вие сте чувствителни и нежни, можете да се сочувствувате со другите, но и покрај се сте многу енергични и имате карактер. Имам ептен права коса и незнам како ама се ми е погодено.
Брановидна коса - Полни сте со самодоверба, добро организирана, но не премногу стрплива личност. Горди сте на вашиот сексапил и верувате дека убавиот изглед е влезница за успехот. Како да е напишано за мене сите мои карактеристики ги има
Права коса - Вие сте чувствителни и нежни, можете да се сочувствувате со другите, но и покрај се сте многу енергични и имате карактер. Лежерна пунџа - Сакате да бидете во центарот на вниманието, уживате во флерт и не дозволувате никој да ве спречи ако сте наумиле нешто. точноо
Брановидна коса - Полни сте со самодоверба, добро организирана, но не премногу стрплива личност. Горди сте на вашиот сексапил и верувате дека убавиот изглед е влезница за успехот.
Права коса - Вие сте чувствителни и нежни, можете да се сочувствувате со другите, но и покрај се сте многу енергични и имате карактер. Ко напишано за мене да е јас толку сочувствувам со другите што често пати знам да се заборавам себеси само за да помогнам на некој
Брановидна коса - Полни сте со самодоверба, добро организирана, но не премногу стрплива личност. Горди сте на вашиот сексапил и верувате дека убавиот изглед е влезница за успехот. Чести промени - Не го прифаќате авторитетот, големи бунтовници сте, секогаш знаете што сакате и никогаш не се откажувате од вашата цел, длабоко во себе сте многу сентиментални, но сепак тоа добро го криете Пих, заборавиле да ми напишат дека не ги сакам досадните со долги, рамно подшишани, прави коси. Дајте малку живост и романтика во тоа косите бре! Драматичност и мекост! А не штрак, права линија и ајт цел живот, едно сто години само таква! Денес брановита, утре собрана несмасно, задутре залижана, како не ви е досадно со иста фризура цело време не ми е јасно. Да не беше анализава, немаше да можам да се дефинирам во животов. ВИ БЛАГОДАРАМ!!!!
Права коса - Вие сте чувствителни и нежни, можете да се сочувствувате со другите, но и покрај се сте многу енергични и имате карактер. Богами сум чувствителна.
Дива кадрава коса - Многу е тешко некој да ве скроти, не поднесувате кога некој ве држи и не ви дава одврзани раце, голем хедонист сте и ретко може да ве изненади некој. погодиле нешто од нешто Брановидна коса - Полни сте со самодоверба, добро организирана, но не премногу стрплива личност. Горди сте на вашиот сексапил и верувате дека убавиот изглед е влезница за успехот. но често косата ми е брановидна кога нема да ја исушам со фен и да ја исчешлам а тоа се случува само преку лето и тука се ми погодиле
Права коса - Вие сте чувствителни и нежни, можете да се сочувствувате со другите, но и покрај се сте многу енергични и имате карактер. ✔