Па и онака немам многу влакна на мене, не се депилирам..така да недипилирана. Дали попрво ќе испиете цело шише ракија или една флаша вино???
Цела флаша вино Дали попрво би одбрале да се вратите во било кој период од минатото или да видите каква ќе ви биде иднината?
Да кажувам се што ке ми дојде на памет Дали попрво би скршиле на некого срце, или ке дозволите некој на вас да ви го скрши срцето?
Ќе дозволам некој мене да ми го скрши срцето. Дали попрво би ги зборувале сите јазици на светот или би можеле да зборувате со животни?
Да зборувам со животни. Прашањето на @Angie1432: Дали попрво би одбрале да се вратите во било кој период од минатото или да видите каква ќе ви биде иднината?
Многу немирно дете Попрво би одела пешки 3 станици или би се качила во последниот автобус полн со народ?
Пешки би одела. Попрво би заминал/а на платено патување една недела некаде каде што сакаш или еден месец платено патување низ Македонија?
Платено патување една недела, некаде во егзотичните, јужни краишта Дали попрво би јадел/а цел живот само ориз или само макарони?
Макарони и не би се жалела. Дали попрво би да те фати дрскаица на дејт со крашот или да паднеш од стол?