би спасила непρијател Дали попρво би излегла на сцена пρед публиκа или би излегла во κафуле со дρуштво?
Првото. Кој би сакал да е тажен во брак? Попрво би биле со партнер кој е импулсивен, ама искрен, или со човек кој е смирен цело време, ама не сте сигурни што мисли?
Партнер кој е импулсивен ама искрен.. Попрво би биле пребогати со секаков луксуз на располагање ама да сте болни од неизлечлива болест или посиромашни ама здрави ?
Посиромашна ама здрава, шо ке ми е богатство ако го изгубам здравјето. Пари се печалат, изгубено здравје, не се надоместува. Попрво би сакале да сте невидливи или да имате мок да им ги читате мислите на другите?
Повеќе би сакала да сум невидлива, да им ги читам мислите на другите веќе сум испраксирана Дали повеќе би сакале да бидете најпопуларната, најпознатата личност со многу фанови на која цел свет би и се восхитувал или личност која би била во можност да помогне на милиони луѓе во светот на кои им е потребна помош но при тоа никој не знае за вас и вашите хумани дела?
Непозната личност која им помага на многумина. Дали попрво би работеле работа која ви носи многу голема заработка но не ве исполнува воопшто или работа која ви носи заработка колку за нормално живеење но ве исполнува?
Во дом каде што владее омраза. Дали попрво би биле грда, ама да имате секогаш дечко или да бидете убава, ама секогаш сама?
Да бидам убава ама секогаш сама Дали попрво би одбрале вие да заведувате некој или вас да ве заведуваат
Јас да заведувам. Дали попрво би избрале да ве иссмејуваат но, вие да останете доследни на своите ставови или да другаруваат со вас, немајќи свое јас??