Си чувала порано?Како ги одржуваш? Имам дома 3,едната иѓа цветови другите 2 никако не ми цветаат а ги чувам до прозор затоа што знам дека бараат светло
Леле од каде и колку? Ептен се убави. Имам како таа најдесно и голема бела. Ама сакам и мини @Kimberly11 Ѕирни во темата Цвеќе, имаме таму пишувано за орхидеи на последните страници.
Spoiler: Орхидеи еве ги моите први орхидеи инаку мали прв пат купив денес и не знам баш како со нив но вреди да се проба. За одржување јас земав едно средствп за прихрана од тука и растворив во вода летоска секое сабајле ги прскав листовите и воздушните корења дека топло а сега поретко дека ладно тука кај нас ама битно секогаш кога ќе ги наводнувам и ги прихранувам. Јас ги земав од penny маркетите во Германија по цена од 3.33€. Живо џабе.
Се подмочувам од радост Spoiler Од Сефора: Urban Decay Naked Honey Fenty Beauty Lil Sponge Duo Fenty Beauty Pro Filt'r Hydrating Foundation Fenty Beauty Sun Stalk'r bronzer KVD Tattoo Liner торбичката е поклон од Бјути Беј ABH Sultry ABH Norvina ABH Dipbrow pomade Новчаничето е поклон, ABH е со течен кармин, сјајче и огледалце И се разбира чорапки