Прво после работа бевме седнати на јадење во ресторан, потоа отидовме кај него, си поразговаравме па се истуширавме. На крајот следуваше прекрасен секс, си се погушкавме и ме однесе дома.
Шопинг правевме, никогаш не шетаме заедно во продавници, но вчера се погоди денот... Ги растуривме бутицине....После отидовме на Кинеска храна и вечерта си беше наша
Обивме кафемат Досадно ни беше Колку нешто да се дешава Пс. Не ги земавме парите го обивме и го оставивме така #ДецаБезДетство
@blueeparadise забавно беше мила ама ако сме фатени на камерите од тоа аптеката до кафематот... Тек че да ни буде жао Не го кркав стапот за тоа што требаше, сега за кафемат... Хахахха #датиибамдржавата
Се шетавме и правевме муабет за презимето во брак. Изгледа ќе го менувам. Па и не би ми стоело лошо и неговото.
Се возевме со трактор, нива оравме, селски послови. Ја градско девојче али ете си најдов дечко од село и сеа си пееме песни од тип "моје село љепше од париза" и "ал је лепо бити сељак". И со мајка му конечно се упознав, вика вредна сум била, ќе ме земеле да работам на нивите... Баш романтично нели. Чекај озбилно има ваква тема и не е у подфорум насмевка...
Разговаравме за дом за запросување. Бевме на водно со добро друштво и добро пиво. Се оладивме од жештиниве