2 саати зборувавме на телефон бидејќи го фатило криза за спиење на работно место ( дека сам ) а никако не смее да спие па го тешев дека за 1 саат и 30 минути ќе се смести во топол кревет и ќе спие
Му правев шпагети, јадевме онака со свеќи, сами дома После јадењето го гњавев со гушкање и му заспав во рацете
Па денот почна со оф леле мајко, ме боли ... па се гушкавме малку пред да станам да си легнам во друга соба..не знаев како да ја наместам ногава од што ме болеше, а да не го разбудам.. А тој сиромав не ни спиел или сум го разбудила јас кога се местев без осет Му го должам сонот ..и мн повеќе
Гледавме појраз,па пешачевме малце па домче пиевме едно сокче пижамчиња и си легнавме се гушкавме и така заспавме уморни од целиот работен ден
Јас пишував , он диктираше Има некаква си обука па пишуваат и после мора да учи , а со неговиот ракопис ќе треба да учи следните 5 месеци ( додека си ги дешифрира зборовите што ги напишал ) , а вака додека помни што пишувале , да му препишам со малку подобар ракопис патем , научив како се поставуваат мини