Си размислувам како би било ако би било малку поинаку.... И секако некоја балада која би ме разбрала во тој момент
се изолирам на некое време..слушам музика и размислувам во стилот шо би било ако би било.. и да,негативната енергија од разочарувањето ја испразнувам на тој начин што правам генералка по дома..
седам ,лежам и гледам во една точка и размислувам на работите или најчесто гледам низ прозор или сум на тераса го гледам небото ,природата имам убав видик
Кога ке се расочарам слушам музика сама во соба,плачам,не зборам со никого но знаете ли што е проблемот со мене тоа што сум многу наивна и лесно можат да ме смират но само личности кои ги сакам.
Цела ноќ седам сама и размислувам за тоа што ме разочарало и што да правам... слушам музика некогаш се случува и 5 собајле да ме фати..
го прегазувам тоа како камче пред мене и не дозволувам некој да ме разочара лесно кога ќе ме рзочара некој ќе поплачам малку и ќе ми текне дека никој не вреди колку моите солзички
имам главоболка .порано плацев се нервирав но дзабе.Многу ми помогна цитанјето книги .на сите ја препорацувам книгата мокта на потсвеста утрово станав загризена и со главоболка процитав само 5 страни од книгата поцнав силно да користам дел од неа и мн ми помогна пробајте и вие верувам мн ке ви помогнам ,,ЧОВЕКОТ Е ОНА ШТО МИСЛИ,, пробајте секое утро --станете рано со мисла сакам таа зелба да ми се исполни или тој проблем да ми се реши јас вака правам--- верувам во себе и верувам дека (одредени луге)мн ме сакаат верувам дека ке бидам појака и поуспешна и срекен и успесен живот.или ке бидам слаба,Згодна симпатицна полна со интересни теми за разговор нон стоп со големо друштво на ИСКРЕНИ пријатели. додека размислувате замижете цело време и барем по два пати казете си пр.јас успешна но и замислете си како сте како се чуствувате како успешен човек (видете слика на вас во скапа деловна облека како одите наработа во успесна фирма која вие ја водите )замизжете и верувајте дека тоа сте вие . пред 12-15 год бев на одмор и мн ми се допадна апартманот во кој бев со мојот маж тогас ми бесе децко и цело време велев колку е убав доволен за млад брачен пар со едно дете баш би сакала да зивеам во слога мир сама без стари во таков апартман.мн пати после тоа го сонував тој одмор бидејки тие 4 пати додека бевме таму (4 год нонстоп у тој апартман по 15 дена) ми беа мн убави денес зивеам во таков апартман го добивме кога имав едно дете и мн ме потсети на истиот и тој бесе на приземје,со ист распоред ЗАТОА ВЕРУВАЈТЕ ВО СЕБЕ ВО ВАШИОТ УСПЕХ И ИЗРАЗЕТЕ ЗЕЛБА НО РАЗМИСЛЕТЕ КАКВА И ВИЗУЕЛИЗИРАЈТЕ СЕ СЕБЕСИ ВО ТОЈ СВЕТ. сигурно ке ви се исполни
убаво,и јас ја имам читано книгата ама за некои работи тешко ми оди да се замислам во таа ситуација која ја сакам инаку кога ке се разочарам ме фака депресија,замислена сум,не зборувам,плачам,и сакам да сум сама
Обично не се разочарувам многу лесно но ако се случи тоа едноставно некое време расмислувам за постапките било мои или на личноста што ме разочарала ма да у последно време и не се разочарувам бидејќи не се надевам на ништо од тие околку мене
Си наогам некоја полезна работа и дури работам размислувам, тоа ми помага да ги средам мислите да се анализирам себе и личноста што ме разочарала.
Кога ке с разочарам а тоа почесто се случува, ги исклучувам сите од мојот живот на одредено време и си посветувам време само за мене..се релаксирам,размислувам како понатаму,што треба да сменам кој треба да го стаам на игнре кој не... а бидејќи сум навикната на такви работи (да очекувам букално од секого се) па и не сум мн изненадена..Сепак не заборавајте дека секое зло за добро е..и разочарувањето може да ни биде од корист
sto pravam koga sum razocarana???baram uteha vo forumi polesno mi e koga citam i tugi mislenja osobeno na luge koi sto ne gi poznavam,zatoa sto onie sto gi znam im gi znam i mislenjata okolu problemot koj go imam,inaku me faka mala depresija placam i slicno ,ali toa trae kratko vreme vo princip sum golem optimist ali raocaruvanjata koi gi dozivuvame site ponekogas ostavaat trag i na nasiot karakter taka da od vecen optimist sega sum poluoptimist!!!!
Си пуштам музика и се обидувам да се опуштам,а можеби понекогаш ќе се исплачам и потоа ми е полесно..