Бидејќи сум храбра веројатно ќе му лајкнам слика, а можно е и да му пишам Што ќе направиш ако бивши ти пише?
Ако има документи ќе го носам во полиција за да го контактираат сопственикот на паричникот. Што ќе направите ако некој постојано ви досадува?
Ќе ги викнам да дојдат заедно да береме и јадеме. Има за сите. Што ќе направите ако ве удрат со кола и викаат вие сте криви?
Искрено не знам, вероватно би го негирала тоа што го кажуваат. Што ќе направите ако единствената блиска личност ве изигра?
Во моментов ми се случува баш тоа,и еве сеуште не знам што да правам и како да постапам.. Што ќе направите доколку некој постојано ве потценува,а не можете да си заминете?(личност од семејството)
Ова ми се има случено... трчав по него, го фатив и го истепав... Што ќе направиш кога некој би ти дал 50.000€?
Прво би купила се за детото(играчки,алишта,се што ќе посака)Исто и за мене и мм,ќе купам нешто за дома,ќе ги почастам блиските и ќе донирам дел од парите на личности што им се потребни.. Што би направиле доколку сте сведок на сообраќајка?
Ќе сведочам ако треба. Што ќе направите ако ви дадат 2 карти за кино, а никој не сака да дојде со вас?
Не одам, можеби спијам моментално, а веднаш нека си оди сам/а Што ќе направиш ако си сам/а во планина???