Ќе одам смирено. Што ќе направите доколку вашиот дечко/девојка ве изневерува со вашиот најдобар другар/ка?
Ќе ги оставам што сакат да прават, значи не ме заслужиле во нивните животи Што ќе правите ако останете без пари и ќуќа, едноставно останете на улица?
Доколку е несвесно, ќе разговарам со него за моите чувства и штo ме повредило. Доколку е свесно, игнорирам и се тргам на страна. Што ќе направите доколку наследите огромна сума на пари?
Ќе продолжам да ги гледам родителите на истиот начин, ко да се мои вистински родители, притоа не би ги барала моите биолошки родители. Што ќе направите доколку ве викаат на патување на некој остров за 2 сати од сега?
Одма ќе се спакувам и ќе отидам. Што ќе направите ако ви кажат дека имате потекло од некој исчезнат и одамна асимилиран народ ?
Ќе го носам на ветеринар убаво да го проверат што го мачи и ќе гледам да најдеме некое чаре, да му се помогне. Што ќе направите ако некој Ви се заканува?
Ќе го замолам да ми се тргне од патот и ќе го молам да не ме убива. Што ќе направиш аκо саκаш да си κупиш κрема за лице но, немаш доволно пари ?
Ќе им речам да ми чуваат парче. Што ќе направиш доколку шлапнеш во кал со штикла а одиш накај фотосесија и немаш да се избришеш?
треба за тебе да одг не за мене дека ќе си ја носам јас таква не играм игри ќе отидам да работам Што ќе направиш ако ти снема струја на сред правење ручек?
По грешκа сум пишала носиш место носам Ќе почеκам да дојди. Што ќе направиш аκо ти понудат работа да глумиш во филм?
Ќе прифатам (ќе ми се исполни една од желбите ) Што ќе направиш ако некој непознат ти побара да преспие кај тебе една вечер?
Ќе прифатам. Ќе го сместам кај мене во соба или у подрум. Зависи од човек до човек Што ќе направиш доколку си во гужва во банка и 3от човек позади тебе се онесвести?