bi ja iskaral, bi ja kaznil. hihihihi. sto ke napravis ili kako ke reagiras ako sakaniot napravi nekoj novitet vo vodenjeto ljubov.. ili seksot
bi ja kaznil... mmmmm... socno.. hihi. so ke napravis ti ako i on saka da te kazni socno bidejki si docnela?
Ќе направам нешто што нема да може да ископира Што би направил/а ако се успиеш и задоцниш еден час на работа?
Би се извинила и би продолжила со работа ако не ме иззбркаат Што би направил/а ако некој во твоја близина падне во несвест?
Давам прва помош и повикувам 194. Што ќе направите ако некој сака да скокне од мост а вие го видите прв?
Ќе дадам сѐ од себе да го/ја спречам да скокне од мостот. Што би напрвиле ако сте на каса и кога ќе ја поминат кредитната картичката низ апаратот и кажат дека нема доволно пари на картичката?
Ќе им кажам дека сигурно нема конекција до банкарскиот терминал и ќе платам кеш ако имам. Што ќе направите ако ве удри велодипед на тротоар, а го вози некој згоден/згодна
Ќе ги дадам на баба ми и мајка ми, па они ќе направат разни зимници. Тоа што ќе остане ќе подарам и продадам. Што ќе направиш ако заврне дожд а немаш чадор со себе?
Ќе застанам под некоја стреа и ќе почекам да преврне Што ќе направиш ако ти се скине влечката по пат?