Ќе кажам се што ми лежи на срце со огромна енергичност и убедливост за да пробам да оставам трага врз човештвото која ќе им го измени менталниот склоп на сите луѓе да сменат нешто за сите подеднакво да уживаат во хармоничен и среќен живот Што ќе направиш ако сонцето престане да ја грее планетата Земја?
Ќе жалам по него, и ќе го искористам секој ден додека не престане да постои планетава. Што ќе направиш ако имаш само уште еден ден да живееш?
Ќе го запросам бившиот. Па нека остане вдовец Што ќе направиш ако знаеш дека ќерка ти излегува со нејзиниот професор?
Ќе ја изшамарам добро и ако не се опамети ќе ја избркам од дома па нека живее кај професорот. Шала, секако дека со разговор ќе и укажам дека не е правилно и не е во ред и ќе пробам се да сторам да го смени однесувањето и да се опамети. Што ќе направиш ако ти искочи алигатор на пат?
Ништо. Би седнала поразговарала отворено за се она што ценам дека треба да е кажано.. што ако го нема сонцето повеќе?
Ќе се прилагодиме иако ќе станеме подепресивни и може да се случуваат повеќе противзаконски и противморални дејанија и ќе се зголеми морталитетот, а можеби и целото човештво за брзо време ќе изумре. Што ако САД ја/ги снема од лицето на земјата?
Ништо, ако имале добра причина И да немале се дешава Што ќе направиш ако ти кажат дека нема да можеш да имаш деца?
Ако сум убаво заспана, ќе ги заколам тогаш ако ми прекинат сон пред време. Посебно па ако сум се мачела да заспијам. Што ќе направиш ако нема веќе интернет, го укинат?