Ќе се сликам ќе барам тогаш решение. Што ќе направиш ако си ги заборавиш сите битни пасворди и не можеш никаде да влезеш?
Зависи од што пасворди, ако е акаунт за биткоини заебано би било. Што би направила ако ти ги дознаат најдлабоките тајни?
Сите можни Боли ме уво за све Што ќе направиш ако имаш шанса да се вратиш на одреден период на неколку дена во детството?
Ух паника одма би ме фатило Што ќе направиш ако некој пред тебе изгуби пари, а ти ги пронајдеш? Само искреноо
Ако го видам, ќе му ги вратам. Ако не го видам, ќе си ги земам. Што ќе направиш ако ти бараат да доплатиш за куфер, пошто димензиите се над дозволеното?
Ќе си доплатам, нема друго чаре. Што ќе направиш ако се загубиш во шума/планина, без телефон во тебе?
Ќе се ориентирам преку мовта, сонцето, ќе јадам мешунки, бобици, ќе филтрирам вода од потоци, ќе направам кампинг преку ноќ, оган, факел да се заштитам од ѕверки... Нах... Веројатно ќе рикнам. Што ќе направиш ако на работа те осудат за нешто што колешката го правела, а не ти? Ќе кажеш или не?
Зависи колку си живеам со колешката Ако баш, баш се сложуваме би премолчела, а ако не сакаме очите да си ги видиме би кажала, какво молчење какви бакрачи. Сепак зависи и проблемот колку е сериозен. Што ќе направиш ако останеш без гориво на сред пат, а бензинската е баш далеку
Ќе дигнам ногавица да ми сопре некој Што ќе направиш ако си во авионче со 5 луѓе, и пилотот кажува дека ќе се срушите, а има само 6 падобрани?
Ќе уживам у адреналинската смрт Да можеше вака, ама за жал у такви моменти умираш од страв Што ќе направиш ако не' бомбардираат?