Ќе барам чаре да спасам глава.. Што ќе сториш ако ти пукне кондомот додека свршуваш или ти свршуваат?
ај погоди што ќе направам што ќе сториш ако ти пукнат панталоните на сред задник во долж на линија на сред битен настан на кој мораш да си присутен?
Хаха нема да мрднам од столче а ако станам папката ќе ја држам од позади Што ќе направиш ако ти се иде у ВЦ, а нема каде, а мораш?
Ќе се молам да носам црни панталони а и ќе се молам да прекине ме со гадни прашања што ќе направиш ако некоја на улица те замоли да имате секс бидејки не може да издржи. .
Нормално ако е убава нема да ја одбијам... Што ќе направиш ако некоја пред твои очи му се одвара на дечкоти и му најавува дека сака да има сех со него?
Ќе се смеам зашто знам нему ќе му е незгодно од мене што ќе сториш ако ти се соблече некоја и испадне дека има 6 цицки?
Ќе повикам уште двајца пријатели за секој по две да има ... Што ќе направиш ако некој дечко ти се допаѓа и сакаш да имаш сех со него , а тој да ти има два пениса?
Ќе купам зелка и ќе си направам Што ќе направиш ако дојдеш дома и наоѓаш заклучена врата а ти си преморена едвај седиш на нозе?
Ќе ја оставам партнерката да ме смени Што ќе направиш ако ти пукне миничот на свадба во сред оро пред сите гости ти онака разиграна и упсс?