верувам дека многу од нас има сличајни средби со овие луге ако можам така да ги наречам и какви се вашите искуства имате ли сеуште последици од средбата , што преземавте , пријавивте и сл?
можеби е слична ама сакав да се насочам не кон дофрлање и пцовки него по дирктна средба да ве брка да ве слди да видите некој залепен на прозор или оние сто се соблакааи бегаат... али ако е слична на таа во ред
psihologija/manijaci-t2984/ Темата е со истата таа намена, нема потреба да стои како дупла. Лукс, запечати и ја судбината.
Башка тоа што е дупла темата,насловот е ептен лош.. Лоши искуства?Зарем можи да имаш убаво искуство со манијак!? Даа ме бркаше а јас уживав,па дури и успорував со надеж дека ќе ме фати Морав да го кажам ова..а сега клуч! И една молба до сите..пребарајте го форумот пред да отворите нова тема..Се може да се пронајде..
Добро девојки, не мора да се пишуваат по 5 поста за еден клуч доволно е пријава сега ја гледам, вчера веројатно не сум ја забележала, како и да е ќе биде заклучена. Прочитајте ги правилата на форумот [mod-dupla:2y37ugcd][/mod-dupla:2y37ugcd]