Лага. Не мора секој ден, секој втор е доволно (и од лекар препорачано). Може се збуниле во броењето, може прилично истоштувачки да биде Нешто друго ми текна. Имаше некоја глумица ли пејачка ли манекенка, се омажи за некој без секс пред брак, а она разведена со дете. Е тоа некој да ми го истумачи
Потполно се согласувам. Маж мора да биде ултра невин, во спротивно во подоцнежните години ќе има проблем со потенција ради истрошеност и превисоки стандарди во кревет како резултат на неговото курвинско искуство. Што ќе ми потрошен маж? Како таков маж ќе се грижи и чува моите идни деца? Каква слика за светот ќе им претстави доколку пред мене имал повеќе од 10 партнерки? Како соседите ќе ги погледнам во очи ако зад грб ме исмеваат што имам венчано сопруг калаштура? Ова се екстремно сериозни прашања за денешницата. Не знам како социологијата не се сетила да ги обработи во универзитетски рамки? Потребни се и статистики бидејќи мажите дефинитивно излегуваат од контрола!
Никогаш не ме засегало да носам одлуки дали ќе бидам во врска/ брак со некој маж според тоа дали е искусен или не во сексот, т.е. дали е невин или не. Сум била во врска со некој со кој сме се сакале, сме си биле први еден на друг и сме имале прекрасна врска која можеби можеше да заврши со брак доколку не се десија низа нешта кои се десија, да не навлегувам во подлабински анализи и детали. Сопругот не беше невин, ама и да беше тоа немаше ништо да ми смени лично мене, бидејќи толку ми е беззначајно ова и сметам дека истово треба да важи и во врска со жените. Ова е толку небитно нешто, што можеби личности заглавени во минати векови да му придаваат некое религиско или не знам ти какво пиедестално значење независно дали станува збор за невин маж или невина жена. Невин/невина смешка ме фаќа кога ги пишувам зборовиве
Не, фала. Не ми ни звучи привлечно. Безвезе ми е да губам време на прва брачна да објаснувам кај ми е клиторисот, пре би броела пари.
Па тоа сака и таа да го каже. Има секакви луѓе во сексот. Да, знаеме каков е ама не знаеме каква е личноста до нас. Можеби е себична која ќе се гледа само себеси. Што ќе ти е таква?
На првата брачна ноќ, чаршафот со првата ејакулирана сперма која е добиена по пат на сексуални односи ПО ПРВ ПАТ, да се обеси надвор. Одма до чаршафот со крвта од жената. Да се знае што е поштена фамилија, бе!!!
Прво прочитав прва ејакулирана сперма ever. Тажничко ми дојде. Ами ако му е прв пат, ќе стигне ли да го извади на време?
Кога некој ти одговара каков што е, што е битно што правел во животот пред да дознае дека постоиш. И за маж и за жена важи.
Никогаш не би била со невин маж, изгледа имам подруга перцепција и не ми е реално да е невин до брачна ноќ. Баш напротив такви мажи мене ми се неизживеани и што немаат видено ништо, а камоли искуство со жени. Кад тад дали на 20 или на 40 тој ќе сака да проба други жени али подобро е тоа на млади години да го помине, него ли во брак.
Таман си е темата, не ја чепкајте. Е сега, во врска со барањево... Ако е таков, перцепирано значи има многу ниска пазарна вредност, никоја не го сака (освен мајка му нели, што решила да го роди, но тоа е друго, не знаела што раѓа), значи е инцел, запечен, неспособен и така натаму... А одлуката на мнозинството, е правилна одлука и нема што некој да мисли поинаку. "My name is Paul and this is between you all."