Добро ке беше да беа само 12 Инаку ова се е точно, а јас лично се пронаоѓам во 10то секогаш го правам несвесно тоа а знам дека не треба. Ај може ке се оправам
1-2 Да 4. Makes me want to kill people 5. Зашто да не , се разбира во граници на нормалата 6. Зашто ни правите вакви работи , одговорот е еден , Да преубаво ти стои , КУПИ ГО! . Оти се знае секој друг одговоро ќе резултира со хорор. 7. Makes me want to kill people 8. Да 9. I dont give a fuck. 10. Тука можеш да искористиш тајното оружје на жената против нејзе. Ќе видиш дека прави така и ти одма можеш тука хистерично , Зар пораката ти е поважна од мене , неможеш ни минута без да праќаш пораки , јас не сум ти важен , епа вечер нема секс , нека пораката ти даде вечер. 11. meh , мене лично не ми смета , нема ни да приметам оти спијам како топ. 12. Баш би сакал да знам што сонува , сигурно било нешто кратко и без многу фантазија . За да после јас можам да кажам моите светови и филмови што сум ги снимил во сонот.
Се’ ова држи вода. Но, јас би додала, и критики дека нешто не сработил добро или кога ќе го фати мрза, да бараш нешто да ти помогне.