Која е постапката за да скенирам сметки? Дали треба да доставам нешто во ујп или само треба да одам таму ?
Сега и јас средував за тоа. Ако се имаш регистрирано, тогаш со тој меил и лозинка се логираш на апликацијата. Ако не памтиш лозинка можеш да ја смениш
Не немам ништо , сакав од понеделник да отидам . Која е процедурата затоа прашувам.дали треба копија од трансакциска или сл.?
Ќе треба да се регистрираш. Копија од трансакциска јас не давав, ја пишав на апликацијата мој ддв ама најубаво е да се јавиш. На шалтер мене ме поврзаа со некоја девојка Анета и беше многу фина и услужлива.
Формуларот пополни го за електронска годишна пријава за данок и носи го во УЈП. Штом ти креираат профил, можеш да почнеш да скенираш
Probuvav poveke pati da se registriram na moj ddv i se mi pisuvase vasiot maticen e veke vo upotreba i otidov vo ujp pogreska mi bila zapisana email adresata koja sum ja dadol vo firmata i mi go kaza korisnickoto ime smeniv pasword i se toa. Sega me interesire dali moze vo delot na transakciska smetka koga se najavuvam na aplikacijata moj ddv da pisam transakciska smetka od moj roditel ili moram mojata da ja pisam. I dali so toa sto veke sum imal korisnicko ime na e-ddv od 2018 godina napraveno preku firmata ujp ima uvid vo mojata transakciska smetka uste od momentot koga sum bil registriran na ujp? dali moze nekoj da mi go objasni toa?
Секогаш се чекало, зирни во исплатата Eдит: сега проверив, дури за првото тромесечие кога за прв пат и започна поврат на ддв, за месеците 7-8-9 2019 год, прв пат поврат сме имале дури во Декември месец, јас конкретно на 10.12.2019.