Ides vo moj ddv na google kje pises Mail i lozinka i kje ides na smetki i ima tabela kaj sto se site i kje ja najdes i kje ja izbrises
Ви благодарам премногу успеав да ја избришам. Јас пробував на самата апликација ама не најдов опција. Ви посакувам убав ден
Zdravo, imam nekolku smetki koi ne se bas mal promet, no nikako ne uspevam da gi skeniram, dali ima druga opcija nekako da gi prijavam ili slicno, za da imam povrat?
Da znam, ne se tolku, ama sepak ne se malku za da gi zanemaram, ve molam koj imal vakov slucaj da spodeli iskustvo ili ako znae resenie
Можеш во ујп директно да ги скенираш, имаат апарати што скенираат и делумно оштетени сметки или сметки на кој не им се чита убаво бар кодот. Кога ќе влезеш во ујп, онде кај Билна аптека, одма ќе го видиш апаратот, не мораш ни на шалтер за одиш..
Izvini moze mislese za Skopje, no jas ne sum od Skopje, dali moze znaes deka ova go ima i vo drugite gradovi, ama sekako ti blagodaram na informacijata
Пробувам да скенирам сметка ми вика грешка при скенирање Е2002, се соочил некој со ова и како да постапам а да не одам до ујп?
Зошто ако се над 30.000 денари не може да се скенираат? Има некој лимит колку може да е најмалиот и најголемиот промет што може да се скенира?
Имате одговори на следниов линк за функционирањето: http://ujp.gov.mk/uploads/File/Baza na prasanja MOJDDV.pdf 13. Дали системот ќе ми прифати сметка над 30 000 денари? Системот нема да прифати сметки над 30.000 денари а за истото корисникот на апликацијата ќе добие автоматска порака од самата апликација.
На половина од ноември ќе почнат да пуштаат за тромесечието од јуни - септември Секогаш е така месец ипол после поминување од тромесечието.
За сметки од овој месец но пред 20ти, пишува ,,Сметката не е во валиден период". Некој со ваков проблем?
Значи дека е постара од 10 дена сметката. До 10 дена важат само сметките. Сметка од 20ти, најкасно на 30ти можеш да ја скенираш
Само од 20/21ви октомври натака сметки може да ги скенираш денеска, другите се со изминат рок веќе, 10 дена имаат важност сметките.