За минатото тримесечје, ќе исплатат во Февруари. Кај вкупен поврат на ДДВ, ти покажува колку ќе ти исплатат (макс. 1800 денари за три месеци).
Здраво, имам едно прашање. За повратот на ДДВ за двете тримесечија ми стои дека имам внесено погрешна трансакциска сметка, но вчера ја променив на апликацијата мој ДДВ. Дали парите автоматски сами ќе се префрлат на новата трансакциска сметка или треба негде да го поправат истото?
Јас имам за прошлово тримесечие 1700, од кои пола се благодарение на една членка од овде.И уште ги чекам ама некако исплата немаТ инаку, некој ако не скенира, а е фин, нека пушта во лп.Благодариме однапред
Побарај од некоја бензинска ако имаш во комшии, они прават многу промет и имаат мн сметки, доволно и за вработените и за сите
Здраво, Како да се пријавам во Ујп дали знае некој? Како оди процесот за да почнам да скенирам поздрав
Имам нов телефон и не можам да се логирам на странава, а кога идам на заборавена лозинка не ми го ни регистрира самиот сајт барањето. Некое чаре?
Цел ден имам проблеми со мој ДДВ неможам да скенирам сметки. Нема конекција до УЈП цел ден тоа ми кажува. Некој друг да не се соочил со овј проблем?