Биди упорна, хоризонталната трепкачка линија да ти биде на средина на бар кодот и со малку среќа од Господ ќе помине
Мене неќе да ми ги скенира сметките ни со основен, ни со напреден, вчера пробав неќеше никако, сабајле исто, и баталив..
Од маркети и аптеки одма ги фаќа, ама сметките од бензин не поминуваат дури и во ујп да ги скенираш. Многу им дојде враќањето, па ајде сега да скратат на оние сметки кои носат најголем поврат. Немаат пари во буџетот, ова со ажурирањето е само изговор.
Ист проблем со сметките од таму. Никако не поминува сметката од бензин што сме ставале, а не е мала сума... Се надевам ќе средат проблемов, стварно не е океј вака.
Zdravo! Dali skeniranjeto na crno mozhe da im nashteti na nekoi stipendi ( od mon, bliznakof...)? Ako nekoj poveke se razbira vo ekonomijava, neka mi pishe! Pozdrav
Дефинитивно има некоја позадина се ова.Колку проблеми се појавија откако направија "ажурирање" на апликацијата.Сметките од овие денови ќе изгубат важност додека се среди,ако воопшто се среди. Ние никако не можеме сметките од гориво да ги скенираме секогаш пишува дека дека нема конекција до УЈП а гледам вчера и од Зара сметката истото пишуваше.
Што позадина може да има освен тоа што дури ја средат апликацијата не им е гајле кој колку ќе скенира и колку време ќе помини.
вака имам прашање ако знае некој, приметив дека по грешка на мојот профил за скенираање стои трасакциска сметка на сестра ми, а на нејзиниот профил си стои исто нејзината (иста трансакциска сметка на два различни профили) сега дали треба да одам до ујп или како? ако ја сменам сама трансакциската сметка дали ќе ми важат сенираните сметки ?