Така е да,ама еве навистина чудно што сметкиве од гориво никако не можат да се скенираат,не само кај мене а и тука еве прочитав исто.
Не само од гориво. Баш приметив дека оние сметки кај кои производите се оданочени со 18% не ги фаќа. Пример фискални од облека се отепав од пробување но не фаќа.
Може би минат некои. Мене од Зара и од локален бутик не ми поминаа. Како и да е се надеваме ќе се среди наскоро. Девојки да се редктирам, сега повторно пробав. Ми поминаа сметките од гориво. Пробувајте изгледа се управи.
Кај мене ниедна што е мааалку бледа не ги фаќа. Само тие што ептен се убаво печатени, а ретки се. За основен скенер зборам.
Лелее денес толку се изнервирав, ниедна фискална не можам да скенирам (само една од аптека и сега втора ) Другите ништоо
Од макпетрол воопшто не ги скенира сега и другиве што се побледи, неубаво испринтани или изгужвани исто воопшто нејќе
Епа читај де, буквално неколку страни над тебе истото се дискутира, се што треба да направиш е да читаш..
Нее нема потреба, кликни во делот заборавена лозинка и преку е-маил повторно ќе ти пратат барање за нова лозинка да си вметнеш