Бо бо бо шо ќе му прајте на парите, ви крцкаат сметките сега, таман за летен одмор на некоја егзотична дестинација да ги искористите Кај моите немало ништо стигнато, ќе почекаат за одморот
Дали во ујп може да се скенираат сметки од бензинските? Имам едно 30тина,а од телефон не можам да ги скенирам
И кај мене ова се појавуваше вчера, но го имав сменето телефонот и мислев дека нешто не е подесено како што треба и го занемарив. Знае некој што е проблемот?
На напреден и на мене ми се појави оваа, а на основен сабајле скенирав, освен сметките од бензинската.
Засега само тое што имаат Хуавеј и Ајфон ќе може да скенираат изгледа. Останатите ќе причекаме изгледа.
Веќе 2недели неможам од макпетрол да скенирам сметки други од маркети ок фаќа. Немам хуавеи и ајфон дали да скенирам ( одпосле да не минусират вака ок имам поврат) или да дадам на мајками она има хуавеи? И што да направат да ажирират или што тие шо имат хуавеи??
Јас ја имам апдејтирано и пак нејќе, не е до тоа, поголеми суми не ми ги скенира и сметки со поголем ддв