Здраво, дали на некој му се има појавено кога ке ја отворите апл. Да пишува: Истечена е сесијата не сте авторизирани. Доколку знае некој што би можела да направам ?
И кај мене не стигна, мислам дека ќе ни префрлат до крајот на неделата на сите, не сум сигурна дали денес е краен рок, и друг пат се случило да ми префрлат по нешто повеќе од еден месец.
заборавив ова е за септември а денес е 30 ноември не е еден месец него 2, и денес е краен термин сепак ке се јавам утре не сакам да пропаднат тие пари.
Октомври не го сметај како месец за исплата, секогаш почнуваат со исплата еден месец после завршувањето на тромесечието, значи почнаа на 1 ноември, но ако сакаш да се јавиш, слободно јави се и прашај, имаш право на тоа
Ја заборавив лозинката на мој ддв. Кога одам да ја променам, ми пишува Не е дозволена промена на лозинката за правни лица во овој систем. Лозинката треба да се промени во системот е-даноци, потоа новата лозинка може да се користи за најава на овој систем Одам на е даноци, ми бара корисничко име. Пишувам емаил, и ми вика дека корисничкото име е погрешно. Чаре?
Да не не си на точниот линк, зошто како што пиша погоре, промена на лозинка на правно лице, ти си физичко, не правно
Провери да не се уклучуваш на погрешен линк. Мислам дека треба да се најавиш на е -пдд, со точниот емаил (истиот е за мој ДДВ и е пдд). Потоа менуваш лозинка.
Денес бев на УЈП ми отвориа ак и ми ја дадоа лозинката, ми рекоа да почекам 30 минути па да се вклучам на апликациата. Пробувам веке 10 пати но кажува погрешна лозинка или е пошта . Ви се има случано и на вас некои? Што конкретно треба да се напраи?