Ако ги има некој собрано сите пари за ова тромесечие, и има вишок сметки, нека ми прати во ЛП ако сака едвај 800 ден иам.. тенкс пошто во темите не стигам да скенирам, не седам цело време овде***
Бев денес да се регистрирам во Ујп ми рекоа дека се е во ред и профилот ќе ми биде активен после 12 часот. Во меѓувреме на е-маил ми стигна истиот документ што ми го дадоа лично само пишуваше дека треба да се испечати и достави, а на шалтер не ми рекоа ништо такво. Сега пробувам да се најавам на апликацијата и ми дава неуспешна најава. Дали знаете во што е проблемот?
Ако веќе имаш потпишан документ на шалтер, мислам треба да ти го одобрат од таму профилот. Инаку, прво пробај да се најавиш на епдд, па после направи профил на мој ДДВ. Инаку прво мора да направиш профил на мој ДДВ, да напишеш лозинка, трансакциска, па после ќе скенираш.
Денес скенирав две сметки нели почеток на ново тромесечие но во поврат на ддв ми стои 0, дали некој знае што е причината за тоа?
Сметките треба да се од исто тримесечје, во ова од октомври. За идното од јануари. Од секогаш било така.
Дали може некој друг да отиде во ујп со пополнет и потпишан документ за активирање на профил само да го остави на шалтер?
Во септември полнав да скенирам сметки и сега во октомври ме врати на 0 денари. Дали тоа значи дека тие од септември ми пропаѓаат или сепак ќе ми ги исплатат?
0 ти дава зашто од октомври почиња новото тромесечие последно за оваа година, доколку не си скенирала месецов. Провери за претходните месеци јули, август и септември колку имаш. Ако си скенирала ќе ти исплатат колку и да е сумата.