Ти благодарам многу. Значи не губам ништо ако се регистрирам и ако скенирам без разлика што немам никакви примања?
дека и да скенираш и не исто ти се фаќа, максимумот од 1800ден повраток ти е остварен за ова тромесечие
Ко што кажа Сесил, имаш остварено веќе 1800 ден, дури и веќе имаш надминато па тие пари ќе ти пропаднат. Не скенирај веќе од тој профил, направи на некој друг од семејството ако можеш.
Dali e točno deka mora da se skenira tolku kolku sto ti e platata, deka ako imash nad platata nesto se plakja kazna ili nesto slicno? Jas registirirana sum kako korisnik i ja imam aplikacijata, megjutoa bidejki sum nevrabotena i na transakciskata nemam primanja. Do sega skenirav od fiskalnite sto mi gi davaat moite doma zasto oni ne sakaat da skeniraat. Dali moze da mi dojde nekakva kazna ili nesto slicno?
Не, јас си знам колку пари имам на картичка ( во моментов колку немам ) ама и стигнува порака на апликацијата или мејлот дека се префрлени парите.
Пишете тука ако на некој му префрлиле случајно пари. Дека со трансакциска ќе треба да се мкнам по шалтери, па да си знам за сигурно. (Иако уште не ми е верно дека ќе ни исплатат)