Кај мене има, баш сега проверив. Ама кај доста луѓе нема, па претпоставувам дел по дел ќе исплаќаат, не наеднаш на сите.
Луѓе не можат сите наеднаш да ги исплатат шо ви е,дел по дел ќе бидат исплаќани. Денес биле исплатени околу 16 иљади ЧОЕЦИ.
Zdr na site... Sakav da prasam dali dosega skeniranite fiskalni ke mi bidat uvazeni ako seushte nemam podneseno baranje do ujp(denes doznav deka trebalo), jas se registrirav samo elektronski i do denes se taka samo si gi skenirav
Чекај, на која апликација? Од ддв или од банка апликација? На оваа сметка што ја имам пријавено немам апликација од таа банка. Јас прашував дали стигнува известување на апликацијата мој ддв или на маил, ама ете @Lolipop23 кажува дека на мажот ѝ не му стигнало. Значи да си проверуваме сметките... Баш ме интересира колку ќе ми пуштат
Imam prasanje!! Slucajno vidov deka imam staveno pogresna transakciska smetka ...ja popraviv greskata Denes Dali ke moze da se realizira povratot na DDV ili od start ke treba da imas staveno tocni podatoci bez moznost za popravka ako nesto zgresis...
Јас сега си ги подигнав 1800те денари, исплатени ми беа. И на татко ми исто стигнале. Кај мајка ми нема, така да кај стигнале таму исплатиле рандом, вие што немате уште, од вторник натака следната уплата ќе ви исплатат и на вас.
Не, нишо немаше на апликација, јас трансакциска имам у банка ептен на старски начин дека ова вторпат ми стигаат пари уопште, се симнав у банка да проверам и викам ајде ако нема ништо бар барање за електронски да гледам дали имам прилив ќе си поднесам. Па гледам имаше, а и си поднесов барање и за електронски на апликација да си гледам. Така да, можеш на апликација електронски да си гледаш или ако немаш акаунт поднеси си барање, па таман ќе знаеш кога се стигнати. Ако плаќаат нареден пат вака ќе си проверувам.
Кај ви стига дека има прилив на пари? @Dream-Girl ? Мајка ми има само МојДДВ на телефон симнато ама уште нишо не ѝ стигнало.
Јас направив забуна. Значи, стига на апликацијата од банка дека има прилив. На апликацијата МојДДВ не стига ништо.
Да ве прашам, фискална сметка од приватна болница смее да се скенира или не? Пример од систина ремедика?