Него дадов согласност за наградна игра и само се скенира исто или треба нешто плус затоа што крајното поле има едно нели изберете коло сериски број награда..... Треба нешто посебно или само си скенираш или
Оди во гугл плеј, најди ја апликацијата, избери ажурирај и новите промени сами се инсталираат. Сега само што средив.
Бројот што е на картичката од банкомат требаше да се напише? Јас ја напишав таа што ми е транс.сметка од банка ама како картонче ми е и морам да одам во банка со него за да си ги подигнам.
Немаш дебитна извадено? Тоа картончето ти е за у банка само, да чекаш ред @Kate Rina 93 Таман за еден скромен ручОк
@Kate Rina 93 @John Snow Ете ваква имам и мислев дека ова е таа трансакциона што се бара. И мислам дека ако отидам во банка на неа ќе ми се стигнати средствата.
Мислев твојата си ја сликнала, се препнав ова ти е трансакциска да, ама кога отвараш сметка те прашуваат дали сакаш и дебитна, таа за вадење од банкомат. Инаку можеш и со оваа да извадиш, на шалтер у банка
Момир се викам, да . Инаку од на мајка ми профилот скенирам. Ваљда поврзана и е ама ќе идеме во банка случајно да не се на транс.сметка ставени. А, и онака банкоматот е до банката