Еве ни јас уште немам поврат. Каде да се жалам? Се е точно внесено, на маж ми му пуштија, а на мене шипинки...
Кај 'неговите' жали се. Се шалам. Нели кажале дека е пролонгирана исплатата, као до крај на месецов кај сите ќе имало исплата
Слабо пратам вести, да не речам ич. Фала ви, ме израдувавте сега. Јас па викам џабе скенирав како будала некоја
Обавезно пиши дека коа ќе отвориш на апликацијата мој ддв извештаи во делот на профилот ќе кликнеш и ке видиш дека ќе ти стои првичната трансакциона сметка а не таа која што ди ја променила
Другар....за 2 000 денари не вреди да се малтретираш. Ми се жалеа комшии дека не им исплатиле пари. П.С. Јас ќе ти купам влошки.
Temata e politika i nastani kako da ne mesam politika? Dan lazam nesto. Ko bese nagradnata pred pet godini ne cinese,sega ova dobra bila. Isto gomno se dvete. Jas ne skeniram fiskalni neka pustat inspekcija da ja raboti rabotata. Za 500-1000 den na krajot od godinata a nekoj milioni od kradenje i reket napraj.
Згрешена ми била трансакциската и ја променив сега, променета е и на Мој Ддв извештаи проверив. Ке ми пуштат за првите 3 месеци? Зашто гледам пуштале веќе за тие.
Значи, збориме трансакциска од пластифицираната картица, не за од таа за на банкомат. Мене ми е точна а уште немам исплата.
Како можам да ја сменам лозинката на апликацијава, до вчера се логирав се во ред беше, а сега не можам да се логирам никако.....