Месецов веќе со скенирање собрав 600 ден., па дали ако продолжам парите се префрлаат за следен месец или пропаѓаат?
Да, ако продолжиш ќе се префрлаат за следен месец односно ќе се собираат додека стигнеш до 1800 за овие 3 месеци.
Однесов во УЈП документ во петокот и ми кажаа од понеделник (денес) ќе можам да скенирам, кога пишувам корисничко име или лозинка кажува дека не се точни податоците. Сменив и лозинка, пак не ми дава да се логирам.. Чаре некое?
веројатно не ти го активирале, јас така имав активирано онлајн и однесено документи ама заборавиле да ме внесат во системот и пак отидов ми активираа
Прочитав дека до петок ќе имало за сите. Не знам колку е точно. Ако на некој му стигнале веќе нека пише... https://www.google.com/amp/s/meta.m...nite-smetki-od-oktomvri-do-dekemvri-2019/amp/
Јас почнав од 20 јануари да скенирам околу 120 денари имам нашравено до 31 јануари, ќе ми ги префрлат сега или за 3 месеци, сега почнав и за февруари?
Дали се има некој скоро регистрирано преку страната, бидејќи пробувам и имам проблем па незнам дали е до мене
провери дали трансакциската ти е точна бидејки чим можеш да се логираш и скенираш не е проблемот до ујп