Ти откажи се но има на некој кој му се потребни тие пари ! 50000 евра беа доделени минатата недела на еден блгарин
Кој бтв коа ќе му отвориш профил ќе видиш дека е партиски определен. Се' се доделува партиски. (Надвор од тие 1800)
Нека се ексик тие 1800. Само што сега дакаат да ни брцнат во нашите плати на пола да ги напраат кому појќе кому помалку
Еве денес кажаа ке се враќаат парите да не се секираме Јас сега почнав во март со скенирање, не сум упатена многу, отприлика кога ги враќаат? На почеток на месецот или?
Денеска е први април. Почнува се ново тримесечие. Па ваљда на почетокот на месецов. Секако не стигнуват во еден ден на сите да исплатат.
До вчера беше 31ви значи со вчера заклучно е завршено тромесечието ( јануари, февруари, март). Сеа почнува ново тромесечие ( април, мај, јуни). Колку сте искенирале до вчера толку ќе ви врнат овие денови за тоа тромесечие. После ова чекајте исплата накај јули. Сеа за тоа ќе скенирате. Не се плашите. Тука се парите.
Дечки мора фискалните да ви се од 1 април за да влезат во оваа тромесечие, ако ви се од март ќе ви влезат во претходното. Јас така се зезнав денес, скенирав со датуми од крај на март па ми ги впишаа во прекорачен лимит во претходното тромесечие. Во врска со наградната игра денеска министерката за финансии кажа дека нема да се прекине наградната игра и повратот на Ддв за последното тромесечие ќе биде исплатен. Во зависност од анализата и реакциите на јавноста ќе биде прекината. Сега за сега се си останува исто.
На тоа не помислив, сметките ми беа од 28 март и дека имаат важност 10 дена ги оставив за денес да ги скенирам. А кога ќе ги исплатат парите.. овој месец или во мај?
Во мај ќе почнат https://plusinfo.mk/gra-anite-e-dobi-at-5-59-milioni-evra-povrat-na-ddv-za-izminatite-tri-meseci/
Mozno e smetkite mi bea od Mart ama neli imast vaznost od 10 dena taka da ne bi trebalo da ne se vazat...
Dali pustile pari na nekoj za do vcera, dali podignal nekoj? Denes skenirav vidov pocna novo tromesecie, vidov pocna od nula denes, a do vcera mi pisuvase deka mi e nadminato povekje od 1 800, dali kje mi go isplatat i toa ili kje mi go prefrlat za ova tromesecije?