Јас пак немам како да проверам зашто немам ни Е-банкарство, а едната банка што ми е во близина има секогаш огромна гужва
Мислам дека по азбучен ред исплаќаат. Претходниот пат на другарка ми и стигна две недели покасно од мене.
Па ако е по азбучен ред зашто првиот пат ми стигна меѓу последните а сега меѓу првите? Би требало исто секогаш да стига ако е по тој редослед ....
Дечки нема врска на која банка сте, не оди исплатата по банки веројатно имаат друг механизам. Мене првиот пат меѓу последните ми стигна, вториот меѓу првите. Сега еве уште нема. Јас мислам ќе пуштат на сите што не избрале дека донираат.
Овие од УЈП уште немаат префрлено пари за прво тромесечје кај мене, дали и кај вас сеуште нема или до крајот на месецот ќе пуштат кај сите?
Дали можам да добијам линк од образецот кој треба да го пополнам за повраток на ддв ? Благодарам однапред
До крајот на месецот би требало да пуштат кај сите , што немаат донирано за ковид, а јас не донирав , такада останува да чекаме, позз и убав ден .
Дали може за два месеци да го скернираш лимитот од 1800.Бидејќи во април не скенирав, почнав од мај така да тие 1800 дали може да ги скенирам за два месеци?