Ако е грешна сметката и не помине во банка при трансакција нема да ги префрлат. Ќе ги вратат на УЈП. А тие вас ќе ви ги исплатат во наредно тромесечие кога ќе има исплата.
Kje ides na ujp.com.mk I kje ides smeni lozinka Kje ti ja pratat na mailot i i kje go otvoris mailot i kje ides na aplikacijata na moj ddv kje go pises mailot i novata lozinka od ujp pa koga kje vlezes kje si go pises pinot stariot i kje ides na profilot i kaj sto ti e profilot kje ides na transakciska i i kje go izbrises kje go stavis toj sto ti e i tolku
Кај мене не пишуваше нишо, го немав ова, а ми исплатија одма првиот-вториот ден коа почнаа со исплата... Значи не мора ни ова да го имате. Чим не сте стиснале дека донирате, ќе ви исплатат коа тогаш.
И јас воопшто не отворив на донирај и не одговорив дали сакам или не да донирам. Само на скенирај одев. Појди во извештаи и избери тримесечни 1,2 и 3 и види што ти пишува
Кај мене сега го пишува кога ќе отворам на извештаи за 1,2 и 3 ти. Јас воопшто не одговорив дали сакам или не да донирам
Не е по азбучен сигг имаат некој др филтер како ги делат нинатиот пат прво јас па мм доби овојпат кај него има кај мене не... а исти банки и презиме ... Има