Овие мајмуниве уште не пуштиле мојддв. Два месеци поминаа, само рокови пробиваат. Кај може да се провери да не ги пишува како донирани парите, затоа што ни сум кликнал дека ги донирам ниту пак сум помислил на лопови пари да им донирам.
Уште ми немаат исплатено ДДВ за претходното тримесечје. Исто и на мајка ми. Е сега, таа има профил на нејзино име на апликацијата, а моја трансакциска. Има ли врска тоа нешто? И каде можам да се обратам, да прашам?
А може и да не е до тоа. Најубаво е да си праша. Со оглед дека на многу немаат исплатено може и не е до тоа.
Да е до тоа. Ги имаат исплатено ситните суми, а за тие со поголеми сега чекаат од некаде пари да најдат. И минатите исплати ги пробија роковите, се кога треба да дадат пари се се влечат. Само за земање ако има, за давање тешко.
Во апликацијата ќе влезеш во тримесечни извештаи, ќе го селектираш тромесечието 1-2-3 и ќе видиш што ти пишува, ако немаш донирано треба да ти пишува дека имаш 0% донирано
Нема ставка донирано, само поврат и преостанато. А нема ни да исплатат овие, а еве ќе достасаат и овие од ова тромесечие за исплаќање Ниеднаш не исплатија на време, а веќе и нема ни да исплаќаат како што изгледа. Користат ситуација
Јави се во Ујп или оди лично да си прашаш, не им бараш од џебот нивни, штом не си донирал, должни се да ти исплатат.
И мене ми немаат пуштено средства за последното тромесечие. Претходните исплати навремено ми беа исплатени, но овој пат не. Сакам да пишам маил за да прашам. На кој маил им пишувате ако некој до сега има пишувано? И враќаат одговор или тешко?
Се јавив и прашав зашто нема поврат. Ми кажаа дека системот е преблокиран и да сум си ја проверувала сметката во наредните денови ќе имало. Рокот за исплата бил продолжен.