Појма немам од каде дошле до таа сума(170 мил). Би требало претходно детално да е разгледана куповната моќ на народот.. Ептен утка направиле во пресметките..
Дали ви е точна пресметката во апликацијата конкретно за викенд без ддв? Искенирав еден куп сметки наведениов викенд од фирмата во која работам, мк фирма е да напоменам, а во апликацијата ми стојат само некои 50-60 денари поврат на ддв, апсолутно не ми се поклопува. Инаку, @anastasijaki кај мене нема префрлено, а и немам налетано негде да прочитам дека почнала исплатата.
15 дена најдоцна ќе ги исплатеа за Викенд без ДДВ. Вчера беше 15 ден. Па, и поголема сума имале одвоено, демек повеќе потрошувачка очекувале. Хау јес ноу.
Здраво! Скенирам веќе неколку месеци и до сега ми немаат ништо пратено ниту денар. Еве чекав и сега за 7,8 и 9ти месец и уште немам. Дали знаете зошто е тоа така?
Од ноември ќе почнат со исплата за 7,8,9 Јас немма никаков проблем, скенирам од лани јуни кога почна, се ми е исплатено
Proverisi dali ti e tocna smetkata, i odi vo ujp ili javi se na telefonskiot broj ke ti kazat sto e problemot. Ama nemoze za veken3 trimesecjja da ne ti isplatat da ima takov propust
Да, освен да не сум притиснала некаде за да ги донирам нели имаше такво да се донираат пред некој месец. Од мај скенирам ништо ми немат пратено. Сметката ми е точна, ако не ми пратат во ноември ќе одам ќе прашам.
Нема веќе опција за донирање. Тоа беше еден месец само. А ако имаш точни податоци ќе те исплатат сигурно. Во Ноември ќе има исплата.