Има ли некој друг што уште не добил пари од викенд без ддв? Кај сопругот пуштија пред два дена и кај колешка,а кај мене нема сеуште.??
Дали може да добијам некое кратко објаснување за тоа викенд без ддв, прв пат сега слушам. Благодарам однапред.
Сега ми стигна прилив помал од тоа шо имам скенирано. Е сеа да прашам тие пари се од викенд без ддв? А овие регуларните кога ќе ги пуштат?
Кога ќе има исплата за тримесечие 7-8-9 ??? Сега од ујп ми се префрлија на сметка 13 ден . А за викенд без ддв не се замарав само 30 ден сум направила тогаш.
Девојки кај да се обратам за да ми ја ажурираат сметката за да можат да ми легнат парите? Првиот пат ми пуштиа, ама после вадев картица бидејќи ми беше истечена и помислив дека треба други бројки да пишам арно ама требало старите и пак ги сменив и сега кај мене ми дава последната измена ама таму кај нив сеуште не се сменети. Гледам кај сите скоро има пуштено од викенд без ддв а кај мене не.
И јас уште немам добиено ни од викенд без ддв ни од тромесечие, така да да почекаме од другата недела да пуштат.
Да, ама ми рекоа дека сметката сеуште не ми е сменета кај нив во систем па затоа сакам некаде да се јавам да ги потсетам да ми ја ажурираат. Бидејќи кај мене е сменета а кај нив не.