Јас уште немам поврат, ма да за прв пат ќе биде. Се' треба да е точно, до кога е рокот за исплата? Треба да пишам некаде некој мејл?
Нема точен рок, никогаш не се знае кога ќе исплатат, но штом се почнати би требало да завршат во текот на наредната недела. Исплатата сеуште не е завршена, еве и мене уште ми немаат исплатено, а знам и други на кои не им е. Едит: Прашав пред некој ден, но бидејќи не добив одговор ќе пишам повторно. Дали кога имате добиено дневна награда од 1000 ден. ја исплаќаат заедно со тие 1800 ден. или посебно?
Досега ок беше, сега уште немам исплата. Само за викенд без Ддв. Се е исплатено или уште тече исплата?
Женски, скенирав сметка од макпетрол, колешка на свекрва ми и ја дала ама на неа имаше закачено уште една сметка на која пишува не фискална. Што им значи тоа не фискална и дали е подобро да ја повлечам сметката ?
немам добиено поврат за последното завршено тромесечие. им пишав на контакт адресата и ме известија дека е во тек и ќе биде деновиве. изгледа немаат пари.