Си ја имам заборавено лозинката на ујп и веке неколку дена по ред поднесувам барање за промена на лозинка и ми го пишува оваа, но на меилот никако не добивам порака од нив, што друго може да направам во случајов?
Јас уште немам добиено поврат и не знам каде да се обратам. Дали има и други на кои уште не им исплатиле?
e-PPD@ujp.gov.mk Од овај маил треба да добиеш, јас ја ресетирав пред некое време и не иди во спам туку иди во инбокс и натаму е лесно, ако не се снајдиш пиши ми ќе ти помогнам P.s Да не користиш различен маил?
Истото го помислив да не користтам различен маил но не, бидејки кога одам за да се регистрирам наново го внесувам маилот и ми пишува дека емаилот веке постои во системот.
И мене сеуште не ми се стигнати парите за сметките скенирани до октомври. Незнам каде можеме да се обратиме и да прашаме што е проб.
A kako se ucestvuva? Zosto jas ne se snaogjam? Ko da nemam opcija da ucestvuvam od mojata aplikacija ;/ QUOTE="Lolipop23, post: 4715030, member: 13495"]Јас ќе ви кажам за наградите: Ќе има дневни награди: по 10 секој ден во период од 1 година (4*1000, 3*2000 и 3*3000). Тие награди ќе се доделуваат автоматски, односно после секое титкање ќе ти стига известување дали сметката е добитна или не. Оние сметки што не се добитни ќе учествуваат во месечните извлекувања каде ќе има по 15 награди од кои најголемата е 50000 денари. Два пати годишно пак, во март и во декември ќе бидат извлечени 2те главни награди по 3 милиони денари. Овие извлекувања ќе бидат јавни во рамки на лото 7.[/QUOTE]
Ова со скенирањето стана измачување а и многу малку има поврат на ДДВ.Два и пол месеци едвај поврат 650 ден
Се уште немам поврат на ддв-то. Требаше у ноември. Еве веќе средина на декември, нема ништо. Шо проблем имаат? На мејл не одговараат.