Нема ни кај мене а досега секогаш меѓу првите земав, се јавив пред некој ден у ујп ми вика човеков уште системот префрлал пари, ќе биде ќе земеш сигурно...вчера пак се јавив и пак истото ми го кажува да почекам уште некој ден и еве чекам ама нема ништо... Кое е решението ако не исплатат, да се иде директно таму во ујп или ... стварно незнам
На мајка ми и вратија на емаил, викаат пуштиле поврат на први месецов а врска нема,нонстоп проверуваше. Утре ќе иде извештај од банка да зеде па ќе им го слика будала ја прават
Луѓе денеска пробав пак да ги скенирам сметките што вчера ми даваше ерор Е2005 и успешно се скенираа. Јеееееее
Дали е 10дена трајноста на сметките за скенирање? И дали ако сочувам сметки од крај на декември ќе може за новиот квартал од јануари да ги скенирам?
Се уште нема исплата за јули-септември кај мене. Контакт број или маил на кој што може да се добие информација знаете ли?
Истото викам, веќе досаден сум. Ке дојде нова година, немаат исплатено. Ништо не враќаат или кажуваат - исплатата е во тек и толку.
Значи тенка работава. Буџетот празничок изгледа ќе да е. Ќе чекаме ајде за пакетчиња може ќе стигнат.
Не си само ти , нема ни кај мене уште а помина скоро месец и пол упм...веројатно ќе мора да идеме таму во УЈП, незнам друго чаре