На мајка ми сепак и исплатиле, парите банката ги префрлила на друга картичка и не видела дека има на неа пари ажурни испаднаа ујп и најбитно не не излажаа
јас сеуште немам исплата за јули-авг-сеп. им пишав некоку пати и ме откачија. сега пак им пишав со спомнување да проверат да не мислат дека не треба да ми дадат бидејќи имав добиено мал поврат преку акцијата викенд без ддв. иако, се сомневам дека нема пари оти заев си ја откупувал украдената марихуана - пола милион евра за арачиново, истот место каде се „најде“ украдената дрога.
023253200 preeska se javiv na brojov co ujp mi rekoa do kraj na mesecov ke isplatat vo tek bila isplatata
Во најдобар случај. Ние веќе 2 месеци чекаме. Ако не е февруари, април-мај некаде. Катастрофа од држава.
Нема ни кај мајка ми исплатено, јас ги добив средината на ноември, им вртам ама не се јавуваат. Не знам дали планираат да исплатат катастрофа се.
Јас првпат сега скенирам затоа не знам како оди со исплатите, скенирам од октомври до сега Кога ќе бидат префрлени ќе пишам.