1. Можеш да си купиш чоколадо 2.Ако ме сакаш, ќе голтниш- има смисла само ако станува збор за чоколадо 3. Чоколадото може да те задоволи и кога не е толку тврдо. 4.Чоколадото може да ти трае колку што ти ќе посакаш 5.Можеш да јадеш чоколадо пред мајка ти 6.Ако го касниш силно оревчето, чоколадото нема да ти се налути 7.Личности од истиот пол може да јадат чоколадо, без да бидат наречени некако 8.Зборот приврзување не го плаши чоколадото 9.Може да си јадиш чоколадо на работната маса на работа, без да ги вознемириш колегите 10.Можеш да прашаш некој странец дали сака чоколадо без да ти ја залепи една 11.Нема да имаш влакна во устата со чоколадото 12.Не мора да глумиш додека јадеш чоколадо 13.Чоколадото не те остава трудна 14.Може да јадеш чоколадо во било кој ден од мецесот 15.Доброто чоколадо лесно се наоѓа 16. Може да имаш различни врсти на чоколадо, онолку колку што може да изедеш 17. Никогаш не си ни премлада ни престара за чоколадо 18.Кога јадеш чоколадо навечер не можеш да ги разбудиш соседите 19.Можеш да јадеш чоколадо додека возиш 20.Лесно е да најдеш чоколадо долго 12цм. Да се посмееме малку
6.Ако го касниш силно оревчето, чоколадото нема да ти се налути Ова дефинитивно најмногу ме изнасмеа хахахаха браво
И плус, ги сакаме сите форми и големини на чоколадото, а може и да го конзумираме секаде а можеме и да го поделиме.
11.Нема да имаш влакна во устата со чоколадото 12.Не мора да глумиш додека јадеш чоколадо 13.Чоколадото не те оставатрудна 18.Кога јадеш чоколадо навечер не можеш да ги разбудишсоседите Хахахахахах Највише ме изнасмеаа
Немораш да имаш предигра со продавачот/продавачката за да добиеш чоколадо. Не ти се спие после изедено чоколадо. Не се осеќаш перверзно ако побараш репете.