1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

5 најмудри лекции

Дискусија во 'Насмевка' започната од Offspring, 21 јули 2010.

1. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Одамна ги имав прочитано ама многу ми се интересни :D

2. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
    хахахах навистина поучно

3. jassna

jassna Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    2
    hahahahhaha ke padnese od stolot dodeka se smeev i citav :) bravo

4. happines

happines Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    4
    се изнасмеав!
    амма вистина е и поучно :) :) !

5. RedRose97

RedRose97 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    159
    Многу смешни лекции. :D Браво за темата.

6. butterfly.mimi

butterfly.mimi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    103
    Многу поучно :clap:

7. SingleI

SingleI Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    0
    Старно се убави . Првата е од к-15 ја имам гледано, а другиве сега ги прочитав и ми се допаднаа.

8. PinkPanterka

PinkPanterka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    155
    Многу јако и поучно ;) :lol:

9. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    хахахах нај јако ми беше тоа за попот :lol: :lol: :lol:

10. K4813

K4813 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    9
    Стварно се јаки... Еве една и од мене мислам дека ја гледав на филм но не се сеќавам на кој ако некој се сети нека врати епа вака:
    Една птица летала кон југ , но била доцна есен и било многу ладно па птицата замрзнала и паднала.На местото каде што паднала дошла една крава и се п*сра*а над птицата. По некое време птицата бидејки и било топло запеала, но некоја мачка поминувала од таму и ја слушнала песната на птицата прокопала низ лепешката и ја изела птицата.

Поуки:
    1.Не секој што ќе те закопа во л*јна ти е непријател.
    2.Не секој што ќе те извади од л*јната ти е пријател.
    3.Кога ќе си закопан во длабоки л*јна , подобро е да ја држиш устата затворена.

На s.a.-95 и peperutkaa им се допаѓа ова.
  11. girlinlove

girlinlove Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    10
    HAHAHAHAHHAHAHA jako e :D :D :D :D :D :D :D :D :D

12. cool-girl

cool-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    160
    Поучни се
    хахахаха
    ме изнасмеаа

13. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    вистина :) :up:

14. MilanoGirl

MilanoGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    152
    Не се баш лекции, но има поуки ( и тоа во корист на жените ;) )

Прва приказана:
    11 луѓе висат на сајла од хилихоптер. 10 мажи и една жена. Пошто сајлата не е доволно јака да издржи 11 луѓе една особа мора де се спушти и да падне затоа што во спротивно сите ќе настрадаат. Никој не сакал да се жртвува се додека единствената жена не одржала потресен говор и доброволно се пријавила: Жените се навикнати да се жртвуваат цел живот, се жртвуваат за своите мажи и деца и не добиваат ништо за возврат. Кога завршила со говорот сите мажи почнале да аплаудираат.
    Поука: Никогаш не ја потценувај женската памет.

Втора приказна:
    Гупа мажи и група жени се возат во воз на состанок. Секој маж има карта за возот, а додека цела група на жени има само една карта. Машките незадоволно климаат со главите надевајќи се дека арогантните жени ќе бидат фатени во лагата. Одеднаш една од жените вика: Доаѓа кондуктерот. Тогаш сите жени стануваат и се затвораат во тоалетот. Кондуктерот ги прегледува картите на машките и кога гледа дека тоалетот е зафатен чука на вратата и замолува да му ја дадат картата за преглед. Една од жените ја турка единствената карта под вратата на тоалетот и кондуктерот задоволно си оди. На враќање машките се одлучиле да го направат истиот штос. Купуваат една карта за цела група и остануваат зачудени кога гледаат дека жените овој пат немаат ниту една карта. Во еден момент една од жените вика: Доаѓа кондуктерот. Тогаш сите мажи се затвораат во еден од тоалетите, жените исто така влегуваат во другиот тоалет а последната од нив пред да влезе чука на вратата од тоалетот каде што се мажите и вика: Картата, ве молам!
    Поука: Машките ги користат женските методи, но не ги разбираат.

Трета приказна:
    Тргнуваат тројца мажи еден ден во една голема шума и наидуваат на голема река. Како ќе преминат на другата страна? Првиот маж, клекнува и почнува да се моли на Бога: Те молам Господе дај ми снага да ја преминам оваа река. Господ му дава долги и снажни нозе и тој ја пречекорува реката. Вториот маж ја гледа постапката од првиот и исто и тој се помлува: Драги Господе, дај ми снага и алат да можам да ја преминам рекава! Господ му дава јаже и тој ја преминува реката. Третиот маж, кој сето тоа го гледал клекнал и почнал да се моли: Драги Господе, дај ми снага и памет да успеам да ја совладам рекава. Господ го претвора мажот во жена, таа фрла поглед на карта, тргнува нагоре 100метри и ја преминува реката преку мост.

На s.a.-95 и A-j-a им се допаѓа ова.
  15. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.025
    Точно така никогаш не ја потценувај женската интелегенција оти ќе се заебеш гадно :lol: Убаво рекле старите ''Господ да те чува од женска беља'' :!:

На K4813 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Angela12345

Angela12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    27
    добри се браво :)