Конкретно овде, шампонот е со активен јаглен. Пишав кои шампони ги користам и кои поточно. Инаку активниот јаглен прочистува и детоксикира.
5 не можам да одвојам бидејќи ставам 300 чуда на косава.Еве: Еднаш неделно обавезно ставам кокосово масло и преспивам со него Во деновите кога не користам кокосово масло,ставам од путеров 30 минути пред миење на косата Пантенол раствор неколку пати дневно(на коренот и низ целата должина на косата) Спрејов е предобар,дава преубав сјај и многу убаво мириса Mаска за коса со арганово масло наменета за обновување на оштетената коса. Кога ја носам виткана: Косата природна ми е брановидна,ставам од кремава на коса исушена само со пешкир и оставам сама да ми се исуши.Ми дава убаво обликувани локни Откако ќе ми се исуши нанесувам од серумов на врвовите кој ја храни косата и дава многу убав сјај. Пред пеглање: Пред да ја исушам ставам од кремата и спрејот наменети за заштита од топлина.Спрејот исто така е наменет за косата подолго време да остане права,а и прекрасно мириса. После пеглање нанесувам од капкиве за да не ми е наелектризирана и за сјаен финиш
@ana-sweet дали си задоволна од Пантенол растворот и дали влијае против опаѓање на косата и за побрз раст?
Не знам стварно пошто немам проблем со опаѓање на косата,а побрз раст имам приметено само не би можела да кажам дали е конкретно од Пантенолот дека имам во шампонот ставено ампули и плус пијам пивски квасец таблети
Мене ме интересира цената и од каде го зема растворот? И за кремата од балеа за виткана коса. Како функционира? Се познава на косата откако ќе се исуши или воопшто не? Мене ми е природно виткана па ми падна во око како замена за пена. И цена и за неа. Фала ти
Растворот го има во секоја аптека,околу 100 денари е.А кремата е врвна,не се познава воопшто.Некогаш ја нанесувам на мокра коса и ја оставам природно да ми се исуши а кога е поладно ја сушам со фен и после ставам од кремата,убаво обликува локни и им дава сјај,цената е oтприлика 180 денари а ептен доолго ќе ти трае.Стварно е топ замена за пената,мене искрено не ми се допаѓа многу ефектот што го дава пената,ми ја слепува косата и ми ја прави крута.Пробај ја кремава па пиши мислење
Ти благодарам на одговорот. И мене не ми се допаѓа со пена затоа и ти пишав за кремава. Ќе ја пробам и ќе ти пишам баш. Поздрав
@ana-sweet од прва употреба на кремата сум многу задоволна многу убаво ми ги оформи локните, косата ми е мека и многу поразлична отколку со пена. Ако и понатаму бидам исто задоволна ќе се збогувам со пената на подолг период! Ти благодарам за советот, се чувствувам како Колумбо!
Баш ми е мило што ти се допадна,ти гарантирам дека и понатаму ќе бидеш задоволнаЕве јас 2 години ја користам и не планирам да ја сменам