1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

A1 телевизија под полициска опсада

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Offspring, 25 ноември 2010.

1. Nine25

Nine25 Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    1.726
    Мене најмногу од се ме интересира како човек од Охрид од селото Пештани (активист на СДСМ) "ЈА БРАНЕШЕ А1"?
    Хахахахха мислам луѓе дека се е јасно однапред смислено.Договорено

2. crnokosata

crnokosata Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    124
    Синока најмногу настрадаа новинарите,а које крив незнам на сите телевизии до 2 саат сабајле имаше стручњаци од повекето области и тие го докажаа спротивното.Дека инспекторите ги маткале 13 часа од канцеларија во канцеларија и дека имале парво да дојдат со финансова полиција.А сдсм го искористи ова и ја направија голема,до речиси граѓанска војна.Голем минус е молчењето на вмро ни премиер,ни министерката ниту пак претседателот се јавија да објаснат што се случува и од тука одма кај граѓаните се јавува сумља дека тоа што го гледаме навистина се случува,со свој камен по глава.И сега останува во текот на денот да видиме што навистина се случило,ако однапред било режирано сценариото, граѓаните заслужуваат едно големо извинување од а1 и сдсм за манипулацијата,а ако стварно се случувало она што го гледавме тогаш министерката и премиерот да си дадат оставка уште денес.

3. renata76

renata76 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    34
    ајде и јас да кажам нешто, нема да критикувам никого,
    само ќе речам тешко народот, тешко сиромашните деца и болните луѓе
    што страдаат во ова сиромашна држава.

Тешко народот што треба се да трпи!
    Останува само да се надеваме за подобар ден!

4. natalina

natalina Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    5

Браво !!! :up:

5. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    345
    Не знае човек што да каже.Некој матка нешто,а кој е тоа ќе излезе на виделина.Или Вмро се навистина виновни или пак сдсм ја преувеличуваат :geek:

6. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Што се нема да се направи за внимание, тоа синоќа беше циркус!!!! Како демек се случуваше нешто многу важно. Убаво и кажаа инспекторите на новнинарката што ги испрашуваше no coment!!!

7. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Ах пусто македонче!Ма нека се смени и име,нека нема ни македонче...не ми е гајле! :fubar: Само нека има ред,мир и стандард...иако тешко дека тоа ќе дочекаме тука!? :doh:

На Kika30 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053

То Оффи! :clap: :D :D

9. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Она вчера беше циркус, јадно и бедно, толку незрело изиграно од страна на власта :puke: А бе Грујо, сам си се местиш, нема потреба никој да те мести. Не сум политички определена (исто г :swear: се) ама она вчера беше жално, ете кога искомплексирани дечиња си играат држава, тоа е. Што сега, ако апсат мој комшија, треба цела зграда да не затворат и да не малтертираат? Така изгледаше ова. Однеси ги полицајците во просториите на фирмите каде што се врши увид и ајт'... Ова опозицијата да палеше свеќи секој ден и Бога да молеше да и се сервира вака, немаше да успее. Како се напенали сама владава, да не е жално, ќе беше смешно. А жално е затоа што такви зелени ни ја водат државава и одлучуваат за нашиве судбини.

10. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Си заборавила дека и Канал 5 е на вмровците

11. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Вака...
    Исти се ама има и разлики....СДСМ се покултурни и одмерени во се што прават,додека ВМРО се силеџиски и провинциски наметливи.

А со ваква младина која само се :rofl: и сеир тепа на се што се случува, државичево напред не иде...Н Е И Д Е.

На Offspring, senza.parole, Phyramide и 3 други им се допаѓа ова.
  12. natalina

natalina Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    5

Точно така целосно се согласувам со тебе и а најмногу ме насмеа за младинава ахахахха баш така

13. viku

viku Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    157
    Борјан сам си кажа дека Финансиската инспекција била таму од утрото! Тоа го кажа кога прашуваше што бара полицијата таму, дека од утрото имало инспектори од УЈП, па немало проблеми. Така тој рече. Само сакам да кажам дека инспекцијата си ја вршела уредно работата ама таа нема медиум за да го каже тоа!

14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.465
    баш вчера немав нет :envy: :devil: :envy: :devil: :@ сега треба 18 страни на читам! а за ова со а1 и поолицијава,немам коментар- катастрофа!!!! бтв срце ми се полнеше кога видов на вести тоа лавовите како јадеа јајца по глаа!!!!

На Offspring и Kika30 им се допаѓа ова.
  15. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Најмалку ме интересира политика неутрални си сме ние семејството- никогаш не гласаме
    Си имаме своја фирма во која сами си вложивме пари здобиени од сопствената пот
    сами си сме осигурани и никој ништо не ни може мирни луѓе си сме и не се задеваме со никој па затоа никој не не задева нас . И кој и да биде на власт нас исто ни е не чекаме ни врабоување ни ништо најубаво е кога не зависиш од никого.
    Независноста е бесценета . Така да што сакаат нека прават. Тоа вчера беше судир на политичките партии
    срам за Македонија. Во градинка кога одев бев покултурна, поцивилизирана и поинтелегентна
    од глуците во вчерашната драма :!:

На Kika30 и meU им се допаѓа ова.
  16. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Најпаметно е да си сам свој газда...Да не мора да станеш партиски војник за да чекаш вработување.

На Cleonika и kate-the-great им се допаѓа ова.
  17. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    политика не-барем така сум домашно воспитана :)

но културно однесување и пред цела јавност е тоа е стварно ги преминува сите граници

демократија и право на слобода би требало да има секој граѓанин,нека не манипилираат со народот без разлика дали е вмро или сдсм. |(

народот страда и тоа е жално,свеста на политичарите ги премина сите граници според мене вчера на телевизија. |-) секогаш било и ќе остане вака,работите ако не милум се средувале силум-ПОГРЕШЕН ИЗБОР (за мене губат поени во култура и едните и другите)

18. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Вику очигледно не си ја сватила поентата. Точно дека финансиската инспекција уредно си ја вршела работата и дека немало никакви проблеми. Аналогно на тоа нема потреба од полиција. Ама полиција имало и таа не им дозволувала на луѓето да влезат или излезат од зградата. Зошто? Ако била нормална инспекциска контрола и немало никакви проблеми и попречувања во вршење на работата зошто тогаш полицијата има потреба да интервенира и да покажува сила?

19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.123
    Допаѓања:
    156.048
    Што ја волим позориште,ал не у својој кучи!

Ајде,ајде почнале врати да се пломбираат слушам.Кариес на петка(у случајов кец и двојка)!

20. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Слушнав некој вели - ова само кај нас го има. За протести ги има сегде, и тоа многу поголеми од овие и многу поорганизирани. Али што е разликата меѓу нас и западот? Епа на запад тие кои не се засегнати од таа ситуација не даваат ич 5 пари, а кај нас Македончето одма фати таму да оди сеир да мава, на телевизија да гледа, на фејсбук групи да прави (20.000 луѓе ејјјј....) На запад ич не ги интересира што се случува, си одат на работа другиот ден треба припремени да бидат. И да, нигде не сум слушнала да се затвори некој објект без налог.