Дали има некој порачувано од оваа страна https://www.facebook.com/share/hosB26KqLhwgmBMh/?mibextid=qi2Omg
Здраво, дали некој имал позитивен ефект од алое вера гелот од Forever? Конкретно за дигестивниот систем
За дигестивниот систем не знам, читам дека и за тоа помага, ама општо за имунитет, за цело тело ова ми е врв. Пробај секој има различно искуство, кај нас сите го користиме и сме многу задоволни. Мене само на пиење ми е малку така неубаво ама за здравје се издржува.
Јас обично на есен пијам 2 туби па правам два месеци пауза па пак. Досега никој од нас немал нус појави освен ако си алергична на некоја состојка. Го крева имунитетот.
Јас го земам од аптека кај нас, ама има на фб претставници кои продаваат, пред некоја година и од нив нарачував кога немаше во аптека. Побарај на фб има повеќе кои продаваат.
Да на фб, ама со оваа вештачкава интелегенција не знаеш што е фејк реклама, а што не.. Веќе од три профили добив одговор што не изгледа баш како да се заинтересирани за продажба
Сега најдов имам порачувано од Aloe Vera Info мислам Магдалена се вика девојката. Пиши и на фб неколку пати имам порачувано кога нема во аптека.