Форумџика на годината

Cel zivot mi propadna

Дискусија во 'Канта' започната од Kkrriissttiinnaa, 8 април 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Kkrriissttiinnaa

Kkrriissttiinnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Imav odnos so eden de4ko koj e edna godina postar od mene ne znae nikoj deka se gledam so nego osven mojata sestra od posledniot odnos so nego toj svrsi vo mene ...Cel zivot kako da mi propadna vo dupka se tamu mi e pametot dali ima nesto so ke bide ako ima opsedna ta sum psihicki :worried:

2. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Многу глупо ќе биде да ти пишувам сега зашто не мислеше предходно или зашто не користиш заштита,како и да е ''штетата ''е веќе направена.Кога ти беше последниот сексуален однос?Знаеш ли дека во рок од 48 часа доколку се сомневаш дека си бремена имаш апче за ден потоа?Го имаш во аптека можеш да прашаш или консултирај си се со гинекологот.Се надевам ќе најдеш некое решение кое ќе биде добро за тебе...позз

3. Kkrriissttiinnaa

Kkrriissttiinnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Ne ni pomisliv na toa psihicki potonav :worried: nemam nadez za nisto a naj mn so toa sto toj pocna da me odbegnuva i se a ja visam na konec :worried:

4. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Ново тролче на видикот или уште една
    глупа
    девојка?
    Како и да е, имаш решенија ако си бремена, абортус, да го дадеш на посвојување, да си се жените со тој што се гледате тајно (можеби и некоја тајна венчавка да направите).

5. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    seks/pomosh-t5778/
    Овде си пишувала за истата мажетина? :^)

Како и да е, не спроведувај активности кои не ти се по мерак.
    Ако сакаш да имаш секс со него, имај, а ако те тера некој, не се давај лесно.
    Очигледно си сакала. И не ти е тој крив без заштита што сте имале односи. Си можела сама да пресечеш.
    Почекај до терминот кога треба да добиеш и после тоа мисли се. И ум за друг пат.

Мхм. :!: И не си била мала за да се криеш, а да вршиш недозволени активности.
    Доволно си стара за да можеш да процениш вистинска состојба и што понатаму.

6. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    кутрата ти,навистина цел живот ти пропадналллллл.....
    гледам по твоите пишувања и во други теми :puke:
    мене воопшто не мие жал за вакви девојки кои не размилсуваат со главата :envy: а и зошто постојано отвараме теми кога мислам дека за секое прашање има соодветна тема???дај прочитајте малку ве молам, само нови теми со по едно, две мислења и крај ]:)

7. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    74
    а што можеме да ти кажеме тука? ти не бараш помош, само си се испразнуваш. Епа разговарај со дечкото и најдете решение. Како што ти кажаа девојките погоре имаш повеќе алтернативи. И обавезно појди си на гинеколог, од кукањето не добиваш ништо. што си дробила тоа си сркаш. имаш многу теми каде што можеш да пишуваш за твојов ’’проблем’’ ;)
    :tmi: Имаш 20 ГОДИНИ ??? :fubar: Јас мислев некоја 13годишна го пишувала ова. Точно е дека не сум доволно возрасна за да делам памет ама ова твоево е невидено. Аман девојко без навреда ама ова твоево е ептен затупано. ц ц ц Свашта !
    А оваа изгледа клуч ке добие.

8. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.910
    Допаѓања:
    4.542
    Зарем темава спаѓа тука? т.е. спаѓа пошто си психопатка!
    а иначе си можела да го спречиш тоа. а и си можела да се напиеш апче за да не се случи нешто. Ама сега нема што да ти кажеме. Честито, и викај на мекици ;)

ТЕМАВА ПОД КЛУЧ!

9. florena

florena Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    dobro de , napravila greska. ne razmisluvala mnogu mnogu . ne ja osuduvajte taka... znaci DA postoi apce za den potoa-tie ne se voopsto stetni ja iam pieno (iako nemase nesto mnogu potreba , cisto da neam grizi ).Ako si bremena izberi so koj toa ke go spodelis ! zaviisi kolku godini imas.....

10. florena

florena Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    не прочитав дека имас 20 години значи доволно си возрасна да се справиш со ситуацијава.Абортусот секогаш постои како опција - и трае само 15 мин

11. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.910
    Допаѓања:
    4.542

Девојката има 20... чим го прави тоа треба да е свесна за ризици и болести. Ама очигледно не знае!
    Следниот пат користи кондом ;)

само 15 мин? што е криво малото семче за неодговорноста и невниманието на двајца имбецили?
    иначе ова од искуство го зборуваш?

12. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    ПА ДОБРО ЛУЃЕ СИТЕ ПРАВИМЕ ГРЕШКИ.. нема потреба да ја осудувате таа веќе сама знае дека е виновна,само бара решение !
    посети гинеколог обавезно , и следниот пат внимавај што правиш!

13. florena

florena Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Не зборувам од искуство, туку бев со некој многу близок за време на абортус и знам низ што се помина ЧС

14. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    па образложи низ што ? =/

15. florena

florena Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Девојката беше 19 години и одеше со помал дечко .... некако останала бремена и се реши нормално за абортус.Знаевме само ние најблиските другарки, а дома нејзните немаа појма дека нивната керка лежи у болница, мислеа дека е на сладолед ( се дешаваше минатото лето ). Некои од другарките се обидоа да ја разубедат да го роди ( незнам кај со тој памет- пошто девојкава беше уставри најголемото дете од нас , најголемата плачка и во никој случај не би ја замислиле како мајка на 19 год).денот кога абортираше во болница бевме ние и дечкои. некако срце ме болеше кога ја гледав како ја носат накај салата.За помалце од пола саат ја вратија во соба а сите ние бевме покрај неа. затоа многу е битно да имас голема подршка и да не се осетиш сам во тие моменти .Мислам дека тоа што ние бевме таму за неа барем малце и ја смаливме болката .Девојко одбери кој ке биде со тебе во тие моменти доколку и ти се најдеш во ваква состојба.Но доколку си блиска со мајкати мислам дека најубаво е на неа прво да и кажеш.Искрено јас да сум мајка и да не знам дека керками абортира.... кога тогаш мајка е ќе дознае

16. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    На angel92 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.