Како изгледа прегледот кај ендокринолог? Дали само според резултатите од хормоните пропишува терапија или врши и преглед на некои жлезди, пример на ехо?
Јас откако останав бремена одам на ендокринолог. На секој преглед ме гледа на ехо и ми дава упат за ТСХ и ФТ4. Претходно одев на интернист,ми ги проверуваше овие два хормона и на мое инсистирање ми даваше упат за ехо кај друга колешка со друг термин.
зависи секој доктор различно бара, мене и фт3 и антителата ми ги бараат... а ехо само еднаш до сега ми побарале толку.
Препорака за детски ендокринолог? Бебето има 5 месеци, по препорака на педијатар треба да посетиме и ендокринолог. Баш сега во сред морбили ич не ми се оди на детска клиника. Па дали има приватно некаде? Во Систина нема, прашав.
мила незнам дали е детски ендокринолог, но еве како предлог може да прашаш дали работат со деца др Богоев се наоѓа во Црниче.
Те молам пиши ми број, или во пп, Но многу би ми значело некој од лично искуство да ми препорача проверен детски ендокринолог, сепак се работи за 5 месечно бебе и загрижена мајка. Инаку јас лично во бременост одев кај Бранка, прекрасна Др,но бебиња не и се специјалност, тоа знам
Адреса: Str. Frederic Chopin 2/1 , Skopje, Macedonia Работни саати: Пон – Пет – 8:00 – 15:00 Саб – 9:00 – 14:00 Фиксен: +38922700098 Мобилен: +38970392724 Епошта: info@pzuprofdrbogoev.com pzubogoev@gmail.com Мн би сакала да ти помогнам , али за бебиња навистина незнам кој работи, а е стручен,...прашај ги овие погоре проф.др Богоев... јас одам на клиника за ендокринологија кај Катерина Адамова жената е врв ... доколку сакаш и можеш некако отиди распрашај ја дали работи со бебиња, сигурна сум дека ќе сака да ти помогне ,ако не работи ќе те пренасочи точно кај кој да идеш..е сега ова со морбиливе по клиникиве незнам што да кажам стварно не е мн за шетање натаму ... Се надевам ќе ти пише некоја со искуство, да те насочи точно со лесно мила
Гучев е добар на детска клиника ама мене ме утна малку повеќе, па не знам дали да ти го препорачам со цело срце. Имаше уште една докторка таму добра, со неа Гучев се караат цело време (заборавив како се вика) но е многу грубијан и прегрубо се однесува цело време. @Bozica1980 како се викаше таа? Другите не ги знам, млади се. Мислам имаше и една докторка Александра, што ми остави ок впечаток на Детско ендо. Јас таму преку 12 години бев и горе доле сите ги знаев тогаш. Мој совет, јави се кај Бранка, кажи и ситуација и ќе ти препорача. Жената е многу реална и приземна, кај кого и да те прати, ќе биде на место човек.
Фала за информацијата, мене реалниот морбиливе ми е страв, инаку би одела на детска клиника. Но ќе се распрашам
Dali bi mozela da mi kazes vo koja klinika raboti taa dr Branka, te molam? Mi otkrija gestaciski dijabet bev vo 8mi septemvri no ne sum zadovolna, pa vo potraga sum po dobar endokrinolog
Blagodaram, a dali znaes kako raboti? mi treba termin ili mozam da si otidam privatno? ako znaes kolku cini pregled, a ako e za so termin dali brzo se naoga ili mora mn da se ceka?
Приватно е,ама се закажува. Некогаш одма има место,некогаш сум чекала и по месец дена кај неа за термин. Првиот преглед е 1500,секој нареден 1000.