Konecno pustija termini na endokrinologija ako mu treba na nekoj zakazete Patem, mi zakaza maticnata kaj Tatjana Milenkovic? Iskustva da spodelite?
Искуство со он-лајн консултација со ендокринолог? Гледам кај др. Жан Митрев има таква опција. Ве молам предложете добар ендокринилог
Дали со шеќер 5,71 (граници 3,3-5,61) треба да посетам ендокринолог? Досега ми беше во граници но секогаш над 5,3
Здраво девојки, едно прашање дали во Охрид има добар ендокринилог? Или мора во Скопје да си закажам. Треба да направам комплетен преглед од тироидна, хормони и шеќер, бидејќи шеќерот на гладно ми е 5.8. Имам и втроглавици и тресење на раце и нозе. Прв пат ми се случува ова, двете бремености ми беа супер никаков проблем со шеќер немав.
Vo Ohrid nema endokrinolog. Vo struga imase eden doktor Aleksandar na specijalizacija na endokrinologija bese lani ama sega neznam kade raboti.Sledete na moj termin i dokolku se otvori zakazete. Moja preporaka e Katerina Adamova.
Многу лошо искуство. И пристап никаков, и дијагноза погрешна. Многу многу лошо искуство. Ако си покрупна одма ти наоѓа дека си преддијабетес, ти форсира метформин. После неа на 4 други бев никој не ми даде терапија...
Blagodaram. Veke bev kaj Milenkovic na endokrinologija, ne e nesto specijalna vo pristapot, ama zavrsiv rabota ....
Здраво на сите, треба да посетам ендокринолог за консултација и терапија за TSH, но многу се чека моментално за термини на државно. Да ми препорачате ендокринолог на приватно и ако некој има искуство да сподели колку би коштало отприлика? Благодарам однапред.
Габриела Стефановска Балабанова, ПЗУ Е-Медикал, позади Југодрво е, преглед колку што се сеќавам е отприлика 1400 денари
Здраво на сите, ке ве замолам за препорака на добар ендокринолог во приватна клиника. Пред 2 недели правев проверка на хормони TSH ми е 7.22, FT4 1.1. Интернистот кај што бев ми препиша еутирокс од 25мг (5 дена во неделата да пијам, 2 дена да правам пауза) Бидејки немам никакви симптоми ( еднаш годишно самоиницијативно проверувам хормони) би сакала да слушнам и второ мислење. Ви благодарам.
7.22 e visok tsh i jas bi te sovetuvala da si zakazes na klinikata za endokrinologija kaj dr iskra Bitoska jas sum prezadovolna od dr