здраво и во оваа трма ве молам за препорака за добар ендокринолог повеќе насочен кон тиреоидна жлезда ....и за мислење за др Тања од Тиреодијагностика
Пред две недели бев за тироидна во тиреодијагностика. Др. Си е стручна, направи ехо, крв таму земаат з два хормони, а во лаб.рамус ги праќаат после. Истиот ден на маил ми стигна разултатот од хормоните и извештај од Др. Сето задоволство за 3000 ден
Одлична е. Бев лани кај неа и ми ја погоди дозата со еутирокс. Сега пак ќе закажам контрола. Приватно е и сѐ плаќа. Во државно не ми дава упат интернистот
Каде и е точно ординацијата? Дали има некој добар ендокринолог по поликлиникиве ако бил некој да сподели некое искуство јане сандански,букурешт….?
Кој ендокринолог би го препорачале за некој на кој сега интернист му дијагностицирал Хашимото? Не знам од каде да почнам и искрено сум страшно исплашена
Јас сум презадоволна од д-р Искра Битоска на државна ендокринологија. Сум одела кај неа за консултации за тиреоидна, многу коректен однос има и е стручна ептен. Ќе ти препорача сигурно и кај нив на клиника да ги испиташ тиреоидните хормони пак, на лице место таму земаат крв и стигаат резултатите. Е сега, кај неа тешко се наоѓа термин, можеби за после еден месец. Но ако ти се брза, прашај си кај матичниот да ти дадат приоритетен упат за државна ендокринологија. Со приоритетен кога ќе отидеш на клиника те распределуваат кај некој од ендокринолозите, но можеш да ги замолиш да те назначат кај Искра.
Препорака за детски ендокринолог, сеедно дали приватно државно. Некој да бил во скоро време да сподели искуство..
Искра Битоска е многу стручна и спремна. Но не е гаранција дека и да добие термин кај неа, дека Искра ќе се појави на терминот. Може други специјализанти, суб специјализанти...она ептен, ептен ретко.
Можно е да не може да ти закаже ако нема термини. Многу често се случува да нема термини. Но побарај да ти даде приоритетен упат, јас така сум идела со приоритетен од матичен.